Pulsklockan 2016 – Rösta på mig! // Vote for me!

Jag är nominerad till NA:s och Löpex Sports Pulsklockan 2016 – ett pris som delas ut till den idrottare i Örebro Län som stått för den främsta prestationen under året. Rösta gärna på mig här: http://www.na.se/sport/rosta-har-du-avgor-vem-som-far-pulsklockan-2016 Tack på förhand!

// I have been nominated for ”Pulsklockan 2016” – a prize awarded to the most prominent endurance athlete in Örebro län during 2016. I’d be happy if you voted for me. The voting can be found here: http://www.na.se/sport/rosta-har-du-avgor-vem-som-far-pulsklockan-2016 Thanks in advance!

martin-regborn-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s