”Jullov”

Lite dålig fart på bloggen men inte på träningen. Har haft fullt upp i skolan men har för tillfället en andningspaus efter både statistiktenta (visst är själva ordet mardrömsframkallande?) i måndags och en muntlig presentation igår av en review jag skrivit. Inget schemalagt framöver men att kalla det för jullov är nog att ta i lite då det är ett skriftligt arbete på en sisådär 20-25 sidor som ska in i januari. Skönt att kunna träna när jag vill i alla fall.

Efter ett kort besök av snön har så den alldeles underbara barmarken dominerat. Har lite svårt för julhetsen som alltid råder vid den här tiden på året men en tradition som man inte tummar på är Arboga OK:s julserie! 3 etapper, 1:a, 2:a respektive 3:e advent med finalen annandag jul. Perfekt tillfälle att få ett kvalitetspass i skog framförallt nu när det är barmark. Är ju så otroligt mycket roligare att orientera när man får stämpla. (Liknar nog mest en miniknatare i det avseendet.) Kan starkt rekommendera detta gemytliga lilla arrangemang. Terrängen är väl dock kanske inte den bästa. En enkel tumregel är att ju längre norrut du kommer i Västmanland desto finare blir terrängen och Arboga ligger så långt söderut i nämnda distrikt du kan komma… Förstapriset i denna prestigefyllda serie är två gratis starter till nästa år och on and on it goes 😉

Kartor hittar du som vanligt i Kartpärmen.

Det har även blivit klart att jag kommer att hjälpa till med banläggningen till SM sprint + sprintstafett i Örebro 2017. Hoppas kunna bidra med många bra saker i egenskap som elitlöpare. Ska bli kul att få vara med i cirkusen ”på andra sidan”. Har lite ideér redan som jag tror kan bli bra och har varit ute i fält och rekat lite. Avlysningen kommer nog dyka upp på sm2017.se  inom en snar framtid.

God jul och ha det bra i vinterträningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s