Höstsamling med landslaget i Göteborg

Hemma i the heart of Sweden igen efter en riktigt trevlig och inspirerande höstsamling i Göteborg med det svenska landslaget. Jag är även för 2016 med i den så kallade utvecklingstruppen, och även om det såklart är uttagningstävlingar som gäller för att sedan springa mästerskap är det guld värt att få den här möjligheten för min satsning framöver. Det finns få saker som är så roligt att vara iväg och träffa och träna med alla andra OL-nördar och det är alltid lika tråkigt när det är över.

Höstsamlingen bestod lite kort sammanfattat vad som gäller inför kommande år med tävlingskalender, uttagningskriterier, värdegrund mm. Dessutom bjuds det på föreläsningar och såklart träningar. Föreläsningarna var både upp och ner innehålsmässigt men de flesta var ändå rätt trevliga att lyssna på. Träningsmässigt bjöds det på diverse Göteborgsterräng. Jag tycker att alltid när man tittar på kartor från Göteborg att det ser ut att vara riktig drömterräng men när man väl kommer ut i skogen är det lite småbushigt och äckligt tuviga mossar. Kartor från alla pass kommer att komma upp i kartarkivet så fort jag lyckats få dem torra. Det här med att det alltid regnar i Göteborg verkar stämma…

Är för snabb för att fastna på bild 😉 Strax framför Peter Öberg på sprintstafetträning i Eriksberg. Foto: Skogssport

Lördagkvällen bestod av den traditionsenliga OL-galan, ledd av Göteborgsduon Maria M och Lina S. De tog spektaklet till en helt ny nivå och det kommer nog bli svårt att försöka hitta någon som vill ta på sig nästa års OL-gala… fantastiskt underhållande kväll!

Nu närmast är det den mörka källaren och vinterträning som gäller. Det känns som att jag har en bra plan och målsättning inför nästa år och det känns onekligen positivt att gå in i vinterträningen i den riktigt bra grundformen jag är i nu. Närmaste landslagsaktivitet kommer vara ett skid-/fysläger i Idre fjäll i mitten av januari. Att det blir barmark är nog för mycket att hoppas på, men det sägs ju att hoppen är det sista om överger människan. Med tanke på att alla landslagets barmarksläger i våras drabbades av snö borde ett snöläger därmed leverera barmark 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s