Let’s see who goes down first

Barmark på Närkeslätten, men fortfarande vilar en tungt snötäcke över de blå bergen (tro mig, jag har varit där: http://hagabykartarkiv.se/show_map.php?user=martinregborn&map=625).

Mars ser ut att bli en fin månad träningsmässigt. Den 13-15:e blir det långweekend med helpension hos Mormor och Morfar i Västerås. Det handlar om Viking Memorial. Vinterträningens klimax där den som varit hårdast och smartast i vintermörkret går hem med segern i den avslutande ultralången ”the hunt”. Mer ultralång åt folket!

Förra vintern blev det däremot inget Viking Memorial för min del. Trogna läsare av denna blogg (finns ni?) vet att jag då hade tjall på en kota i ländryggen, vilket medförde att jag inte kunde löpa en meter utan att det kändes som att någon tryckte in en kniv i sätet. Istället blev det åtskilliga mil på roddmaskinen, vilket visade sig vara ett effektivt sätt att hålla uppe och till och med förbättra min fysiska kapacitet. Ett av målen med den här vinterträningen har därför varit att inkludera minst 100 mil rodd som komplement till löpningen. När detta skrivs har jag sedan vecka 44 2014 rott 87 mil. Så den målsättningen lär jag uppnå. Nytt pers på the golden distance 2000 m har det blivit också. 6:30,1 (1:37,5 i snitt per 500 m) vilket hade gett mig en silvermedalj i lättviktsklassen på roddens inomhus-SM i januari. Nästa år måste jag bara ställa upp. Någon roddklubb därute som är intresserad?

För att underlätta den miljakt har jag och Mamma gjort gemensam sak och investerat i en sådan här svart och läcker skönhet:

Fraktfritt från Tyskland

Livet i övrigt består just nu av arbete med C-uppsats. Färdig som biomedicinsk analytiker (fysiologisk inriktning) till sommaren. Var tog tiden vägen? Planen just nu är i alla fall att bli kvar i Örebro – utmärkta träningsmöjligheter här – och läsa vidare direkt. Har inte bråttom ut i arbetslivet. Orienteringen är huvudfokus just nu och lär vara det ett bra tag framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s