Nystart

Det har varit tyst här ett tag, men nu blir det livat igen! Tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg och satsningen mot VM 2016 är igång på allvar! Har börjat uppdatera lite info här på sidan och spännande (eller inte?) inlägg utlovas. Min träning kan du följa helt öppet på FunBeat (sök på Martin Regborn).

Vad har då hänt sedan senast? Vinterträningen har flutit på, men inte helt utan förhinder. Fick någon form av överbelastning i höftböjarregionen i slutet av december och januari blev därför dessvärre nästan löpfri. Groteskt mycket snö i Kilsbergen har dock medfört en avsevärd mängd skidor med Wadköpingsloppet som höjdpunkt och en del ”dödsrodd” på ÖKK. (Mitt pers på 2k är 6:53,8, något att ta nästa gång ni läsare är på gymmet kanske?). Detta varvat med höftstabilitetsövningar in i det oändliga har förhoppningsvis gett mig en fysiskt starkare och mer stabil kropp än tidigare.

Men nu är jag igång och springer igen. För en vecka sedan kom jag hem från ett fint barmarksläger med landslaget i Turkiet och barmarksabstinensen här i Örebro är fruktansvärd…

Tävlingspremiären på svensk mark sker på Kvillebyns klassiska den 24:e mars i samband med en träningshelg med en första titt på vad som krävs för att ha chans att stå där överst på pallen 2016. … fast smygpremiären sker i samband med ”10milatestet” veckan innan, fast det är ju inte riktiga klasser och masstart så det räknas inte riktigt.

Fokus närmast i år ligger på Silva League-tävlingarna, med extra prio på fina tävlingar i Kilsbergen (Hint: www.narkekvartettern.se) och finalen i Medelpad.

Avslutningsvis kan jag nämna att klubben numera heter Hagaby GoIF Örebro, för att tydliggöra i resultatlistorna att vi är ifrån gnällbältets huvudstad och inte från någon skum håla som heter Hagaby (för det är en stadsdel här i sta’n där inte ens vår klubbstuga ligger). Det går utmärkt att bara säga ”Hagaby” ändå, det kommer åtminstone jag att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s