Lucka 24: God jul!

Nu har jag gått igenom hela min kartpärm för året och bjudit på höjdpunkterna, bottennappen och den vardagliga lunken. Dagens karta kommer istället ifrån Lars Palmqvist kartarkiv (om du är kartnörd som jag, gå inte in där nu, för då kommer du att spendera hela julafton tittandes på gamla kartor). En riktig nostalgikick för min del! (Kartan alltså, O-Ringen 1991 sprang jag inte av förklarliga själ)

Lucka 24

Lindmuren, Surahammar. Har du vägarna förbi, stanna och ta ett varv på spåren (om du ska springa 10:an, så kommer jag inte ihåg hur den går, man ska liksom springa en extra loop när man kommit i mål, sprang aldrig rätt). Har även blivit en del klassiska pass med P-Pojkarna här (se förra numret av Skogssport). Det legendariska ”Hundberget” (K8 och K9), här myntade Letro det odödliga citatet ”man kan inte springa uppför en backe om man står still”, medan vi stod och väntade på några eftersläntrare. Mina första nattpass, varit totalt vilse i skogen (platt och 2,5-kurvor), kommer ihåg ett vinterpass en vinter då det var nästan 2 meter snö i skogen. Mitt livs första väggning på en spikcup (västmanlands nattcupsserie, heter den så fortfarande, finns den kvar?) , långa banan givetvis! Mådde så dåligt efteråt att jag trodde att jag höll på att dö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s