Lucka 21 (kanske den sista…)

Idag är det alltså 13.0.0.0.0, den sista dagen den 13:e baktun. Enligt vissa New-Age-fantaster kommer jorden att gå under på ett eller annat sätt kl 0.00 natten mellan idag och imorgon. Jag antar att man utgår ifrån Yucatan-halvöns tidszon vilken ligger 7 timmar ifrån vår vilket borde innebära att undergången sker vid 7-tiden imorgon. Då hade jag nog tänkt att köra ett morgonpass vilket innebär att detta blir den sista luckan i min julkalender. (om du fortfarande tror att världen går under bara för att en mayaindian inte orkade rista fler skåror i en sten så ta en titt på CGP Greys youtubeklipp om det hela: http://www.youtube.com/watch?v=kcc_KAhwpa0 , han har för övrigt väldigt många andra bra filmer också, tipsar om de om skottår och kontinenter. Och missa för guds skull inte den om kaffe! Ofattbart rolig!)

Nog om det. Det har blivit lite för många andra-, tredje- och SÄRSKILT fjärdeplatser för min del i år (om man inte räknar med JVM-testerna förstås), så det var skönt att få avsluta mitt sista junior-år med att få springa i mål som segrare tillsammans med Eric och Jens på sistasträckan på JEC (inofficiella junior-EM). Riktigt kul!!

Lucka 21 

EDIT: Glömde att säga att man kan ha räknat fel vid överföring till vår kalender. 13 baktun kan inträffa den 23:e eller den 24:e också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s