Lucka 17 och 18

I dagens luckor (?) finner vi årets största bottennapp för min del – SM Lång. Jag var precis hemkommen från VM-lägret i Finland och var ganska tömd mentalt. Dessutom hade jag efter JVM hade jag haft svårt att tagga till det där lilla extra som jag behöver göra för att kunna fokusera tillräckligt under ett lopp. Nu var det mer ”jahapp, nu är det lång-SM”-attityden. Lucka 17 visar hur det kan gå då, och innehåller märkligt nog den enda tävlingskarta från 2012 som inte finns i kartpärmen (JWOC-kartorna ligger inritade och fina i en mapp, när jag får en skanner hem till mig kommer nog de upp)men däremot en bild på kartan (känsliga tittare varnas)

Lucka 17

Lucka 18

I lucka 18 hittar vi B-finalen. Seger i B-final är en obefintlig tröst, var ändå en ganska kul upplevelse att stå bredvid och följa hela finalen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s