Lucka 16

Lucka 16

Innan SM-helgerna fick jag möjligheten att åka med landslaget på VM-läger i Finland. De flesta var där redan sedan tidigare pga NORT och jag och några fler anslutande kom lagom till finalen och fick möjlighet att springa finalbanan direkt efteråt.

Fast det är inte den som är i dagens lucka, utan NORT-deltävlingen innan – sprint i Kajaani. En av dagarna när förmiddagen var valfri träning var vi en bil som åkte bort till Kajaani (Kajana på svenska) och sprang om banorna. Jag sprang herrarnas finalbana i tävlingsfart – och det var en kul sprint – kommer uppställda staket bli vanliga på sprinttävlingar nästa år? En extra krydda var att startrampen stod kvar på torget, inte varje dag man får träna på rampstart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s