Lucka 14 och 15

Tyvärr hann jag inte med någon lucka igår. Därför bjuder jag idag på två kartor för att gottgöra det hela!

Lucka 14

Jag tog två SM-medaljer under 2012. Den första var ett brons på Sprint-SM i Gävle. Om man räknar bort den första kontrollen hade det däremot blivit guld… nåja, jag var riktigt nöjd ändå! Bocken som var kontrollpunkt inne på arenan hann ingen bränna upp såvitt jag kunde se?

Lucka 15

I lucka 15 hittar vi min första Ölof-Elitträning som ”riktig” ölofelitare (ölof =örebro läns orienteringsförbund). Nu har jag påbörjat min utbildning som BMA-fys på universitetet och är äkta ”örebroare” (erkänn att du läste det ordet med den där gnälliga tonen). Suttarboda är väl inte det allra finaste området i Kilsbergen, ganska risigt och stenigt, men jag tycker ändå att det är en riktigt kul orienteringsterräng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s