Lucka 12

Hemkommen från en fantastisk tid i Slovakien! Mentalt var det tomt, det kändes konstigt att inte ha något mål i sikte. Lägenheten på Rynningsbergsgatan var nu min och jag slapp bo hemma längre. Men inflyttningen blev kort för sedvanligt åker familjen Regborn på semester till min farmors sommarstuga i Skummeslövsstrand. I år var boendet till O-Ringen redan fixat med andra ord!

Jag hade inget mål med årets O-Ringen. Fokuset var inte på topp, men jag tycker alltid att orientera är det roligaste som finns! Kanske var det just den avslappnade attityden (och den fina formen från JWOC som fortfarande inte hade lämnat kroppen) som på den första etappen ledde till min första etappseger sedan den fjärde etappen (sol och fjälletappen!) på O-Ringen 2008 i Sälen.

Lucka 12

Resten av O-Ringen gick inget vidare. Fokuset fanns inte där helt enkelt. Riktigt kul var det i alla fall. Tur med vädret hade vi också! Slutade som 5:a i den stentuffa H20E-klassen vilket absolut inte är fy skam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s