Lucka 1: En tillbakablick på året som gått…

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om hur 2012 var för mig och lite om framtiden, men träning och skola… och plötsligt var det redan december! Jag beslutade därför att kombinera detta inlägg med min klassiska julkalender! Varje dag fram till jul kommer det gömma sig en karta ur min kartpärm för 2012 bakom luckan, tillsammans med en kort reflektion i största allmänhet!

Lucka 1. Jag börjar väl från början? Vilken var den första kartan i min kartpärm från 2012? Det visade sig vara ett fint hemlängtanspass på kartorna Pilabodammen/O-Ringenkartan i Anneberg/Eksjö: http://regborn.byethost32.com/Kartparm/show_map.php?user=Martin+Regborn&map=337

Klockren kommentar: ”hemsk terräng (det är ju Småland)”. Hur hemsk terrängen än är kring Eksjö så är det bra träningsterräng, och jag fick en bra vinterträning under mitt fjärde och sista år nere i Eksjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s