JWOC, O-Ringen och framtiden

Jag har nu efter en månad på vift äntligen landat hemma i Örebro. Som nu verkligen ÄR hemma, för just nu sitter jag i min alldeles egna lägenhet (ännu ej fullt utrustad) och laddar om efter en intensiv tävlingsperiod.

Skulle jag skriva ett inlägg om allt som hänt under JWOC skulle det bli en hel roman, och även om jag för tillfället har all tid i världen att skriva, så kanske det inte skulle vara särskilt intressant att läsa. Ni får hålla tillgodo med kartgodiset i pärmen, och för er som inte hängt med alls kan jag sammanfatta det hela kort: Sprint: 5:a, 1,7 sek (!!) från silver, grymt nöjd ändå! Lång: 4:a, (besviken såklart, men inte lika illa som Sarah Sjöström efter gårdagens lopp) Medel: 7:a, lade bort 1 min på en skum förstakontroll, var 1:09 efter vinnaren i mål! Stafett: Sprang sistasträckan i förstalaget. Emil var in med täten på förstasträckan, tyvärr hade Jens på andra inte en av sina bästa dagar, missade i början och tappade tätdraget, men jag sprang ändå hyfsat på min sträcka (hade 5:e bästa tid). Sammanfattningsvis var jag bäst av de svenska herrarna samtliga individuella distanser, men hade inte riktigt de där topploppen som krävdes för medalj, grymt nöjd är jag ändå!

Efter det var det bara upp i Örebro och vända innan vi åkte ned till farmors stuga i Skummeslövsstrand på semester. Praktiskt nog råkade O-Ringen gå i trakterna så det blev en tävlingssemester som hette duga! Var helt slut mentalt efter JWOC och satsade inte på O-Ringen, men gick ändå bra de två första etapperna, särskilt första där jag tog min första etappseger i O-Ringen sedan den fjärde etappen 2008! Sedan orkade jag inte fokusera längre men lyckades ändå ta hem en femteplats totalt i den otroligt konkurrenskraftiga H20 Elit-klassen.

Till hösten slutar ”proffslivet” och tiden som fattig student tar sin början. Till årsskiftet lämnar jag även juniortiden bakom mig och tar steget upp i seniorklassen (lite skraja är de nog…) Min målsättning är att vara som allra bäst lagom till VM 2016 som nu officiellt tilldelats Sverige! Därför skrotar jag nu Slovakien-bannern och slänger in en ifrån Tanumshede istället. Underbar terräng!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s