Follow me on Twitter!

Jaha, det var kanske oundvikligt, den blå fågeln håller ju på att ta över världen (kanske i maskopi med fjäderfäna i ”Angry Birds”?). Jag ger det ett försök i alla fall. Under JVM kommer jag ändå inte att orka skriva några längre blogginlägg, men lite kvitter ska jag nog kunna få fram (#JWOC2012 kanske?). Först i familjen är jag också, så jag lade  beslag på @Regborn! Ha!

 

I övrigt så flyter allt på bra och benen blir bara piggare och piggare! Vidím ťa na slovenskom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s