Från Eksjö till Košice

Så då var man äntligen heltidsproffs (det heter inte arbetslös). Jag flyttade ut ur mitt rum som jag levt två år i Eksjö förförra torsdagen och åkte sedan ner på JWOC-Pre camp i Slovakien. Truppen är ett riktigt härligt och supertaggat gäng och oavsett hur det kommer att gå resultatmässigt kommer andra veckan i Juli att bli helt fantastisk!

I onsdags kom jag ”hem” till Örebro, aka  base camp Längbrotorg och påbörjade den sista specialträningen. Planen är att köra hård träning i ungefär en vecka till för att sedan bara ”chilla” och köra lite korta, hårda pass de två sista veckorna innan. Jag har målsättningen att varje pass ska utveckla någon av de kvaliteter som behövs.

I Fredags eftermiddag åkte hela familjen ner till Eksjö för avslutningsmiddag och sedan min student dagen efter. Jag hann med ett allra sista pass på min backbana (hittar du en backigare bana är du i Aneby!) innan middagen och jag hann också ta farväl till Brännemon på morgonen innan studentavslutningen (jag är seriöst orolig för att delen där det bara är 15km-spåret kommer att växa igen nu när jag inte springer där längre!). Efter utspringet och att ha blivit utsmyckad som en julgran (tack alla!) ville jag ifrån hålan så fort som möjligt. Typiskt nog så kör Mamma sin vana trogen fel och blir tvungen att ta den södra avfarten vilket innebär 5 min längre än nödvändigt i Sveriges tråkigaste stad. Jag kommer garanterat att sakna Eksjö i sinom tid, men inte nu, nu är det bara så fruktansvärt skönt att slippa stället. 10-Mila 2014 får bli den förlorade sonens återkomst!

Till hösten hade jag tänkt att plugga här på universitetet i Örebro och jag har också fixat en egen etta (Rynningebergsgatan 2, gatan som är så liten att den inte ens finns på Eniro eller hitta.se!) som jag får tillgång till i Juli. Så jag är väl nu officiellt sett Örebroare. Det låter faktiskt inget vidare…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s