Alla klubbar med i 150-manna?

Jag glömde ju det viktigaste av allt i det förra inlägget, statistiken på lägret! Totalt 222,72 km och 20:40 träningstimmar på 7,5 dagar (uppvärmning/nedjogg ej medräknat). Höhenmeter = viele! Dessvärre blev jag inte ”lägrets man” eftersom jag inte hade den otroligt snygga lägerfrisyren! Ingen vet heller vem som blev lägrets man. Det skulle offentliggöras i bussen hem, men då var alla däckade.

Igår sprang jag IK Vista och IKHP:s tävling precis söder om den legendariska (ökända) Bauerskogen. Klarade mig runt H21-banan som till 98 % var grön och risig utan att behöva uppsöka någon form av läkarvård efteråt. Smaskig ranking fick jag dessutom, jag brukar inte bry mig om rankinglistan men 1,27 poäng och därmed bäst rankad av Sveriges juniorer tackar man ju inte nej till.

Och så angående rubriken på inlägget: satt och bläddrade i ett av elevhemmets gamla Skogssport från 1987 (det var bättre för då också, kan tänka mig Alternativet på den tiden… ) och hittade ett riktigt roligt kåseri. ”Blir det så här? Ut-printat ur dataskärmen orienterarnas årsdiskett 2006” Skrivet med glimten i ögat såklart, men ändå inte helt fel ute. Bjuder på den bästa:

”Årets SM-kung blev utan tvekan Nisse Pärlemo med hela sex guld. Förutom både korta och långa stämplingen imponerade han stort i stads-OL (både 2 och 4 kontroller) och hade klar guldchans i klung-OL om inte han råkat felmagnetisera kortet vid sista dataskärmen. Enda riktiga plumpen kom i långa terrängen – ”har lite svårt med karta”, säger Nisse – där gamle Lasse Lönnkvist återigen vann. Den disciplinen är nog äntligen borta till nästa år, deltagarintresset är lågt, och vem vill stå i 40 minuter och se gamla gubbar göra upp om ett SM?”

Den känns läskigt aktuell med tanke på debatten att införa ”sprint-VM” och masstart i VM. Ni får den klart roligaste också:

”I Stockholm kör man numera tävlingarna utan karta, eftersom de få områden som ännu inte är bebyggda är så utsprungna att alla kan kartan utantill.”

En reaktion på ”Alla klubbar med i 150-manna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s