Eksjö OLGY on tour in Österreich: dag 4-6

(sorry for the delay, men internet har ofunnits ett tag här på stället där vi bor)

Dag 4: Måndag

Heldag i Italien! Vi lämnade ett regntungt Steinach am Brenner med hopp om att det skulle se bättre ut på sydsidan av bergen – det var det inte. När vi klättrat upp en bit på serpentinvägarna där blommor var utlagda var hundrade meter så övergick regnet i snöfall. Väl framme i Nova Ponente där vi skulle träna kunde vi blicka ut över ett vinterlandskap. Karta pass 1: http://regborn.byethost32.com/Kartparm/show_map.php?user=Martin+Regborn&map=409

 

Efter en fin äkta italiensk pasta-lunch på en bondgård/turiststuga slutade det snöa och mitt livs blötaste träningspass kunde inledas, karta: http://regborn.byethost32.com/Kartparm/show_map.php?user=Martin+Regborn&map=410

 

På resan hem började vi med sista delen i vårt ”sagan-om-ringen-marathon” som underhållit oss under bussresan hittills, och trötta men glada kunde vi hugga in på brakmiddagen på stället där vi bor.

 

Dag 5: Tisdag

De andra hade vilodag. Jag vilade i lördags och stack ut på morgonen och sprang upp i dalen och njöt av de vackra vita bergen. 35 min tur och 25 retur… Därefter kartgenomgång från söndagens medeldistans och efter lunchen åkte de andra in till Innsbruck för att turista. Själv trotsade jag vädret (halv storm med en massa blötsnö) och gav mig ut för ett backintervallpass. När jag var klar med uppvärmingen och precis hunnit bli genomblöt slutade ovädret och solen tittade fram lite. Så typiskt… Det blev 5*5 min, på ca 8-9% lutning, joggvila tillbaka till starten. Underlag: asfalt. Skoval: Asics Tarther.

 

Dag 6: Onsdag

Heldagsutflykt igen. Den här gången i Insl. Första passet var riktigt fint, vi skulle köra downhill orientering och få skjuts i ett traktorsläp upp. Såklart var vi några stycken som tyckte att det var betydligt coolare att springa upp. En slingrande grusväg, 3,6 km och 430 höjdmeter. Nice! Därefter en riktig fin utförsorientering. Därefter lunch på plats och sedan 10 min buss till andra änden av kartan. Nu var det vägvalsorientering som gällde. Jag hade planerat in ett tempopass och simulerade en tävling med uppvärming och start. Nu började det kännas lite i kroppen men jag lyckades få till ett riktigt bra pass ändå! På hemvägen fick vi se hur ringen ÄNTLIGEN tillintetgjordes och diskussionen vad vi skulle se på härnäst tog fart. Jag skulle ha tagit med mig min Star Wars-box, det skulle ha suttit fint!

En reaktion på ”Eksjö OLGY on tour in Österreich: dag 4-6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s