Vårsäsongen 2012

Idag gör jag äntligen tävlingspremiär ”på riktigt”. Jag har visserligen sprungit två tävlingar i Turkiet och två i Danmark men det är inte riktigt samma sak. Förra helgen var jag i Bohuslän och sprang Kvillebyns klassiska, men det tog jag bara som träning och njöt av terrängen. (Jag vet att jag lovade ett inlägg om det, men kom inte på något intressant att skriva. Kartan säger mer än tusen ord, så njut: http://regborn.byethost32.com/Kartparm/show_map.php?user=Martin+Regborn&map=385 )

I eftermiddag väntar alltså Kolmårdsdubbeln med ett riktigt fint startfält i H20E! I morgon blir det också stafettpremiär i och med Kolmårdskavlen! Jag springer sistasträckan i ”Hagaby Blue Mountain Bulls” förstalag. Jag vet att mina lagkamrater tränat på riktigt bra i vinter och även om vi kanske inte kommer vara med och konkurrera om segern så kommer vi i alla fall att vara med i hetluften!

Min övriga vårsäsong kommer att se ut som följande:

April: 14-15: Silva League, ( 20-29: Läger i Österrike)

Maj: 4: Silva League, 5-6: 10-Mila, 12-13: Fellingsbro (som träning), 16-18: JVM-tester, 26-27: Silva League Final.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s