Skidläger i Bruksvallarna : 16 dec

Ledsen för julkalendern, men jag glömde helt bort den. Nåja, för tillfället befinner jag mig långt bort från civilisationen, i Bruksvallarna närmare bestämt. Jag är här på läger med OLGY och vi kom upp igår kväll och ska vara kvar till måndag förmiddag. Jag tog en vilodag igår eftersom jag ansåg att en kort träning på kvällen inte skulle ge något till en kropp som suttit 12 timmar i en buss. Det blev en kort promenad istället och sedan god natt.

Började dagen med en lugn morgonjogg längs med vägen för att inte löpmusklerna ska förtvina. Sedan blev det långpass i klassisk stil 2 timmar på FM till Ramundberget och runt ett varv på Klinken. Sedan blev det skateintervaller i elljusspåret på kvällen. Lite ovant var det i början eftersom det är första gången för säsongen som jag står på ett par skidor men jag kom snabbt in i flytet.

Totalt tränade timmar: 4:01

Totalt skidade mil: 4,87

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s