Julkalendern : Lucka 2 + 3

Från årets bottennapp till en av mina personliga höjdpunkter från det gångna året, nämligen medel-SM. Jag var riktigt revanschsugen efter förra veckans Lång-SM och även om jag kanske inte gjorde mina bästa lopp i karriären vann jag mitt kvalheat och kammade hem andraplatsen i finalen med riktigt stark konkurrens.

Lucka 2: Kvalet: http://regborn.byethost32.com/Kartparm/show_map.php?user=Martin+Regborn&map=314

Lucka 3: Finalen: http://regborn.byethost32.com/Kartparm/show_map.php?user=Martin+Regborn&map=315

Mellan kontroll 12 och 13 på finalen kastar jag mig utför en brant. Jag hann faktiskt tänka ”nu dör jag” men så farligt blev det inte. Min vänstra M. Gluteus Maximus agerade krockkudde och tog hela smällen. Springa kunde jag fortsätta göra utanproblem, däremot blev det lite plågsamt att sitta ner resten av veckan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s