Ny blogg!

Eftersom det blivit något fel på min gamla sida och jag inte har det dataintresset som krävs för att orka fixa det bjuder jag istället på en ny och fräsch sida!

Allt är inte klart än utan sidan kommer växa fram inom en snar framtid. Min målsättning är att vara mer aktiv som bloggare än tidigare och jag kommer mest att skriva om min satsning på orientering och löpning. Men såklart även om träning i största allmänhet och intressanta prylar (mest skonörderi)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s