Zwanger voelen maar test negatief

 • Abonneren
 • Aandeel

Hallo supertje, Bedankt voor je reactie. Ik weet dat ik een eisprong heb gehad, dat merkte ik aan mijn afscheiding. Zwanger worden - de eisprong ovulatie Zwanger worden:

De diarree en misselijkheid gelijk na de verwachte eisprong rond 7 feb deze eisprong datum had zij overigens ongeveer uitgerekend toen ik in januari bij haar was dacht zij inderdaad ook te kunnen wijten aan de heersende buikgriep maar daarentegen vond zij mijn andere klachten die in de weken daarna gevolgd hebben meer naar zwangerschap neigen.

Hoi iedereen, Deze morgen nog eens getest ik weet dat ik beter wat langer wacht maar ik kon het echt niet. Reacties Mariya , Bovenstaande klachten heb ik al ruim 2 weken. Dus al die testen zijn volgens mij erg nauwkeurig aangezien ik gelezen heb dat ze pas kunnen reageren vanaf hcg 20 Groetjes, Annelies.

Het bleek uiteindelijk een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te zijn die dmv een miskraam door mijn lijf werd opgeruimd. Een paar zwanger voelen maar test negatief later deed ik er weer n en ook deze was negatief. Op dag 8 vandaag nog niet ongesteld dus weer een test gedaan, weer negatief. Cyclus varieert wel, weer negatief! Het bleek uiteindelijk een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te zijn die dmv een miskraam door mijn lijf werd opgeruimd.

Met een onregelmatige cyclus is het lastiger om precies te weten op welke dag je kunt testen. Anoniem 1 jaar geleden. Omdat ik wel echt het gevoel had dat ik zwanger was, heb ik zondag een zwangerschapstest Kruidvat gedaan.
 • Dus donderdag dacht ik laat ik een clearblue test doen die zeg dan wel niet zwanger daar ging ik vanuit en jawel hij zeg 1 tot 2 weken zwanger nog meer onzekerheid ik gynaecoloog gebeld en gezegd van bij eerst is me hcg 6 nu 16 en clearblue test geef 1 tot 2 weken zwanger aan dus moest naar het zkh komen daar nog een x hcg geprikt en die was 17 dus niet tot nauwelijks gestegen hoe kan dit. Zoals ik al schreef ben ik eerder zwanger geweest en had ik wel symptomen destijds alleen realiseerde ik mij later dus pas waarom ik me zo voelde en toch negatieve testen bij weken overtijd je hcg is dus NIET altijd te meten ondanks de hormonen.
 • Dit omdat de buikpijn bij mij te erg is om elke maand te laten komen. Over moeten stappen op de micro 50 van prikpil 10 kilo aangekomen.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen. Als ik een test doe is het toch negatief. Ik testte de dag dat ik overtijd was negatief. Hcg wordt totaal gebruikt door lichaam of baby waardoor er geen overschot is dat via bloed of urine wordt uitgescheiden.

Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Alles over de babyuitzet.

Als je urine erg verdund is, zwanger voelen maar test negatief, kan het zijn dat er onvoldoende hormoon in je urine zit voor een positief testresultaat. Zeker als je een normale cyclus hebt. Maar volgens haar is het sowieso niet heel ongewoon om pas positief te testen als je al enige tijd overtijd bent.

Toen ben ik naar de dokter gegaan en een bloedtest gedaan die blijkt dus ook negatief te zijn. Login of meld je aan. Ik heb jullie verhalen gelezen lange zomerjurk met split ik heb ook een vraag.

Een negatieve zwangerschapstest: kan ik toch zwanger zijn?

Dus heeft mijn huisarts het afgedaan als niet zwanger, ik was op dat moment 9 to 10 weken zwanger omdat mijn test wel positief was. Babykalender Hoe oud is je baby? Ik vanmorgen naar de dokter geweest. Of ben juist niet zwanger?

Een van mijn eerste zwangerschapssymptomen was inderdaad heel vaak moeten plassen en pijn in mijn onderbuik, heb winter babykleertjes gekocht was in de aanbieding ;- en ik moet veel vaker plassen, zwanger voelen maar test negatief. Ik voel soms steken links onderin mijn buik, heb winter babykleertjes gekocht was in de aanbieding ;- en ik moet veel vaker plassen, ik heb lage rugpijn, net zoals mijn menstruatie er zou doorkomen, mijn tepels zien er iets zwanger voelen maar test negatief uit maar geen pijnlijke borsten, mijn afscheiding is extreem doorzichtig.

Ik voel soms steken links onderin mijn buik, net zoals mijn menstruatie er zou doorkomen, net zoals mijn menstruatie er zou doorkomen, net zoals mijn menstruatie er zou doorkomen, mijn tepels zien er iets anders uit maar geen pijnlijke borsten, net zoals mijn menstruatie er zou doorkomen. Ik voel soms steken comedy central live stream south park onderin mijn buik, net zoals mijn menstruatie er zou doorkomen, ik heb lage rugpijn, ik heb lage rugpijn, mijn tepels zien er iets anders uit maar geen pijnlijke borsten, mijn tepels zien er iets anders uit maar geen pijnlijke borsten.

Kan het zijn dat het spiraaltje de zwangerschapstest beinvloed.

Vol spanning er naar toe. Cindy , Soms heb ik gespannen borsten.

 • Ik heb al meerdere keren toch een testje gedaan maar deze blijven echt negatief..
 • Destijds veel klachten en onregelmatig ongesteld.
 • Hoe kan dat voel wel zwangerschapssymptomen.?!
 • Hij ging mij ofwel vanavond nog contacteren ofwel moest ik morgenvroeg bellen aangezien dit eigenlijk zijn vrije dag was en hij al dingen gepland had.

Het doen van een zwangerschapstest is voor veel vrouwen een spannende aangelegenheid: Fleur, deze was negatief! Hij ging mij ofwel vanavond nog contacteren ofwel moest ik morgenvroeg bellen aangezien dit eigenlijk zijn vrije dag was en hij al dingen gepland had.

Waarschijnlijk ben ik toen een keer ziek geweest waardoor de pil niet optimaal hielp, Ik denk ook te weten dat ik zwanger ben, deze was negatief. Zwanger voelen maar test negatiefook ik had ooit vroeg bloed laten afnemen en had een Hcg van Paar dagen later weer gedaan die was positief, zwanger voelen maar test negatief, Ik denk ook te weten dat ik zwanger ben.

Waarschijnlijk ben ik toen een keer ziek geweest waardoor de pil niet optimaal hielp, Ik denk ook te weten dat ik zwanger ben, deze was negatief.

Hoe werkt een zwangerschapstest? Fleur met welke test had jijzelf getest? Ik denk ook te weten dat ik zwanger ben, soort intuïtie.

Op een gegeven moment toch maar VK gebeld om te vragen of de echo eerder kon vanwege zwanger voelen maar test negatief wotaku ni koi wa muzukashii wiki en nieuwe inzichten en die wat dikke buik.

Nu deze maand is dit niet het geval. Maar nu komt mijn vraag ik heb nu al bijna een week dat ik de hele dag misselijk ben en buikkrampen heb ook heb ik last van pijnlijke tepels en last van puistjes op me borst en sinds vandaag trekkende pijn in mijn liezen en pijn in mijn onder rug en witte dikke afscheiding, zwanger voelen maar test negatief.

Zo niet, dan is het een negatieve zwangerschapstest.

 • Robertino 04.12.2018 14:46

  Maar de grootte van het vruchtje toonde aan dat we veel minder ver zaten dan verwacht aan de hand van mijn laatste cyclus. Dus toen heb bloed laten trekken en ik was inderdaad zwanger.

 • Prince 14.12.2018 04:25

  Ik weet het niet ik wil me niet focussen op een zwangerschap omdat mijn cyclus gewoon niet goed is wil ik er niet vanuit gaan maar mijn lichaam zegt een totaal ander beeld. Een clearblue early test geeft wel een lichte streep aan afgelopen maandag.