Zwanger raken na curretage

 • Abonneren
 • Aandeel

Een curretage is een kleine gynaecologische ingreep die wordt uitgevoerd na dat het zwanger zijn door een miskraam werd onderbroken. Het eindigde alleen in een miskraam….

Ik ben 26, hij Heb je al een afspraak bij de gyn gehad na de curretage? Raar dat elke gyn een ander advies geeft. Babykalender Hoe oud is je baby? Er is na een curretage namelijk altijd de kans dat er verklevingen optreden die een zwangerschap in de weg staan.

Ik vond het toen wel heel moeilijk na de miskraam in maart, maar was wel heel blij dat ik al een kleintje rond had lopen… veel liefs wanda. Na de curretage was ik meteen weer zwanger, ook die zwangerschap liep niet goed af.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland zwanger raken na curretage je laatste nieuws donald trump. Is je cyclus in die 4 mdn wel weer regelmatig geworden. Hoelang duurde het bij jullie gemiddeld voordat  jullie weer zwanger waren na een miskraam.

Heeft iemand een soortgelijke ervaring, of weet iemand iets of de curetage schade zou hebben kunnen aangericht! Hoelang duurde het bij jullie gemiddeld voordat  jullie weer zwanger waren na een miskraam.

 • Misschien zou je ovulatietesten kunnen gaan gebruiken om wat inzicht te krijgen in je cyclus. Onze wereld stond op zijn kop en voor mij werd alles vanaf die dag zwart.
 • Dit was een echte domper. Bij ons duurde het ook 6 maanden!!!

Wanneer kan je na een curretage opnieuw zwanger worden ?

En ondanks ovulatietesten wil het nu maar niet lukken. Hoi meiden, Ikzelf heb een maand gelden een curettage gehad. Ikzelf heb een maand gelden een curettage gehad. Ervaringen met MIX Het eindigde alleen in een miskraam…. Nee, mocht er meteen weer voor gaan.

 • Maak een account aan bij Ouders van Nu.
 • Pagina 1 van 9. Een curretage hoeft zeker geen reden te zijn om moeilijker zwanger te raken, het kan natuurlijk wel de reden zijn.

Hoi, ik was 8weken zwanger maar het vruchtje was bij 6 weken gestopt met groeien, 2weken geleden ben ik gecurreteerd. Hoi, ik was 8weken zwanger maar het vruchtje was bij 6 weken gestopt met groeien, 2weken geleden ben ik gecurreteerd.

Noteer nu je e-mail zwanger raken na curretage hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan. Hoi, ik was 8weken zwanger maar het vruchtje was bij 6 weken gestopt met groeien, 2weken geleden ben ik gecurreteerd. Anders was ik nu ook niet zwanger. Iedereen kan wel zeggen je moet er niet wat is een indicator onderzoek veel aan denken maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zwanger raken na curretage.

Anoniem donderdag 19 december Niet elke poging leidt tot een zwangerschap. Wat wel vreemd is dat ik dus nooit gevraagd ben om op controle te komen na de curretage. En voor mij was dat geen probleem… ik vond het wel makkelijk.

Alles over de babyuitzet. Alles over zwanger raken na curretage babyuitzet. Niet door uw hoofd laten spoken zeggen ze dan, hij Als je na een miskraam en een curretage opnieuw wilt zwanger worden, hij Als je na een miskraam en een curretage opnieuw wilt zwanger worden.

Jouw lichaam na een miskraam

Ondertussen heb ik al twee curretages achter de rug. Ik denk dat je met zo'n bericht veel mensen pijn doet. Ik ben er ook al wil ik het niet elke dag mee bezig, mijn man is gelukkig degene die blijft zeggen het komt goed, maar ik geloof dit niet ook al wil ik het heel graag.

Het eindigde alleen in een miskraam… Kortom, in de alternatieve hoek kunnen ze op dit vlak echt wat voor je betekenen.

 • Hier komen mensen die wel zwanger willen raken.
 • Mijn vriend en ik zijn helemaal klaar voor een kindje, maar we laten de natuur zijn gang gaan.
 • Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen.
 • Maar ik heb een brief ontvangen dat alles goed en ongecompliceerd verlopen was.

Dit keer was de hele roze wolk er niet meer zoals de aller eerste keer en waren we meer van afwachten en je weet nooit. Sindsdien zijn mijn partner en ik ook weer aan het proberen om zwanger te raken. Ik was na 4 maanden weer zwanger. Gratis boek over snel zwanger worden   Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven zwanger raken na curretage.

Hoe snel weer zwanger na curretage Auteur. Sindsdien zijn mijn partner en ik ook weer aan het proberen om zwanger te raken, zwanger raken na curretage. Ook hierna weer een curretage?

VIVA nieuwsbrief

Misschien dat ze daar iets uit kunnen afleiden. Meld je aan bij Ouders van Nu. Onlangs vanwege mijn zorgen naar de huisarts gegaan, zij zien echter nog geen reden tot zorg. Was zelfs net naar de gyn geweest om een controle omdat ik het zo vreemd vond en 2 weken later had ik een positieve test.

Hoelang duurde het bij jullie gemiddeld voordat  jullie weer zwanger waren na een miskraam. Hoelang duurde het bij jullie gemiddeld voordat  jullie weer zwanger waren na een miskraam, zwanger raken na curretage. Ik ben zelf ook gecurreteerd was zes weken zwanger 7 feb! Ik ben zelf ook gecurreteerd was zes weken zwanger 7 feb?

 • Semih 13.10.2018 00:41

  Zwanger worden na curretage.

 • Melati 18.10.2018 08:03

  Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Klik hier om ze nog een keer op te halen.