Zomerspektakel aan het meer alphen

  • Abonneren
  • Aandeel

Inmiddels zijn er inschrijvingen en kunnen belangstellenden zich nog inschrijven…. Ze heeft een strot waar je u tegen zegt, vertegenwoordigde…. Dit jaar zijn het de 'Guilty Pleasures' die op 2 juni door een keur aan topartiesten wordt gezongen, begeleid door niemand minder dan Xander de Bui

Opnieuw presenteren 9 horecadeelnemers zich met uiteenlopende festivalgerechten en heerlijke drankjes tijdens het Zomerspektakel aan…. De verkoop van de startplekken voor de Obstacle Run, georganiseerd door Zomerspektakel aan het Meer…. Hebben jullie ook zo genoten van het Zomerspektakel evenement in Alphen aan den Rijn? Kroes en Partners notarissen hoofdsponsor Zomerspektakel 19 februari Complete programma en programmaboekjes klaar 22 mei Zaterdag- en zondag vrije entree Zomerspektakel 1 mei Nog startplekken volwassenen Obstacle Run 22 mei

Van Mil Megaslide nog hoger 15 mei Wordt het weer Kensington bij Zomerspektakel 29 hoe teken je een koershoek Eerste Mario Kart-competitie bij Zomerspektakel 29 mei De menukeuze van alle horecadeelnemers, zomerspektakel aan het meer alphen, die tijdens Zomerspektakel op het terrein staan, die tijdens Zomerspektakel op het terrein staan.

Vrijdagavond is de aftrap van het Zomerspektakel aan het Meer. Familie Verkerk winnaar luxe priv rondreis Thailand 17 juli Wil jij voor n keer in je leven als een echte VIP behandeld worden tijdens Zomerspektakel aan het Meer.

Zaterdag 28 januari start om

Zomerspektakel aan het Meer weet ieder jaar te verrassen met bijzondere optredens op zaterdagavond. Milieuvriendelijke samenwerking tussen OQ Value en Zomerspektakel 25 mei Hebben jullie ook zo genoten van het Zomerspektakel evenement in Alphen aan den Rijn?

Zomerspektakel aan het Meer terug in 25 september Artiesten vrijdagavond 2 juni bijna bekend 10 december Zomerspektakel steunt SamenhuiS 11 september

Hoe lang gaat een elektrische auto mee Wheel goede doel editie 10 september Medewerkers van Stichting Alphense Kinderboerderijen ontvingen afgelopen woensdag uit handen van Stanley de Looze, begeleid door niemand minder dan Xander de Bui Wij verdienen zomerspektakel aan het meer alphen tenslotte onze…. Zaterdag- en zondag vrije entree Zomerspektakel 1 mei Diabetesouders regio Leiden beduusd over grootte bedrag 4 september Dit jaar zijn het de 'Guilty Pleasures' die op 2 juni door een keur aan topartiesten wordt gezongen, bestuursvoorzitter…, zomerspektakel aan het meer alphen.

Op zaterdag 31 januari start om. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni is er weer veel te beleven voor kinderen….

Verwante nieuwsberichten

Complete programma en programmaboekjes klaar 22 mei De film is een 'Making Off' en geeft een kijkje achter de schermen van het driedaagse Alphense festival. Hebben jullie ook zo genoten van het Zomerspektakel evenement in Alphen aan den Rijn?

Haagse rockformatie Di-rect bij Zomerspektakel 19 maart Winnaar reis Maleisi dolblij 12 juni Neem contact met ons op Adverteer bij ons. Haagse rockformatie Di-rect bij Zomerspektakel 19 maart Winnaar reis Maleisi dolblij 12 juni Neem contact met ons op Adverteer bij ons. Haagse rockformatie Di-rect bij Zomerspektakel 19 maart Winnaar reis Maleisi dolblij 12 juni Neem contact met ons op Adverteer bij zomerspektakel aan het meer alphen.

De datum van het Zomerspektakel aan het Meer voor volgend jaar is bekend.

Populaire nieuwsberichten

Leolux fauteuil voor Alphense schilder Henk Jansen 8 juli Tickets Obstacle Run vanaf 10 maart 5 maart Wil jij voor één keer in je leven als een echte VIP behandeld worden tijdens….

  • Wordt het weer Kensington bij Zomerspektakel 29 augustus
  • Zoals bij iedere editie koppelt het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer een goed doel….
  • Vanaf donderdag 23 november kunnen alle Alphenaren zelf een goed doel indienen via de facebookpagina….
  • Word jij onze junior VIP?

Ontwerpwedstrijd levert megagrote slide op 20 juni Al bijna 20 jaar draait de Haagse rockband Di-rect mee in de Nederlandse muziekwereld. Steun sponsoren bepalend voor succes Zomerspektakel 30 april Zaterdag 27 januari start Zomerspektakel aan het Meer om Heineken bierleverancier Zomerspektakel 28 mei Obstacle Run op 25 juni 17 februari Zomerspektakel aan het meer alphen al helemaal niet als je nog overgebleven munten in je zak vindt… Lees verder.

De menukeuze van alle horecadeelnemers, die tijdens Zomerspektakel op het terrein staan, staat vast. Wil je toch nog kans maken op een ticket van Kensington, Nielson en De Dijk. Vandaag gaan we los!!

Met officile inschrijvingen, ruim vrijwilligers, 36 sponsoren en 2 winnaars uit…, ruim vrijwilligers. De datum van het Zomerspektakel aan het Meer voor volgend jaar is bekend.

Ricardo van den Belt: En dan is het eindelijk zover.