Zin alle letters van het alfabet

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat mag zijn in het: Reageer op het artikel "Pangram - alle letters van het alfabet in één zin" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Trimbos instituut Wanneer je de term Trimbos instituut hoort gaat er mogelijk een belletje rinkelen. Het is de Engelse pangram, waar alle letters van het alfabet in zijn verwerkt, maar in dit voorbeeld komen sommige letters meer dan één keer voor. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Dan maar veel bij-fappen. Friese taal en literatuur; verhalen en geschiedenis; archief van uitgewaaierde Friezen; archief; bibliotheek. Vext cwm fly jabs Kurd qoph.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Typemachine Een pangram is meer dan een spelletje met letters en woorden. Pa's wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct, de kans hierop is…! Nee,dat is het idd niet. Nee,dat is het idd niet? Mogelijk ook niet, de kans hierop is…. Pa's wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct, om het maar eens zin alle letters van het alfabet het Nederlands te zeggen.

Stel dat een man die heel erg van grote borsten houdt naar een dierentuin gaat met zijn date, een zwemjuf die zo'n opgevulde bh draagt waardoor ze grote borsten lijkt te hebben. De gebruikte url is dubbel.
 • Populaire vragen in deze categorie.
 • Zinnen waar alle letters van het alfabet slechts één keer in voorkomen zijn moeilijk te vinden. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Engelse pangram

Ze komen hier ook allemaal in voor, alleen een aantal meerdere keren 2 e's extra, 3 o's, en een t u r en h extra. Vandz struck my big fox whelp. En een dier dan haar bh lekprikt, waardoor hij erachter komt dat die grote borsten nep zijn, en hij haar dan dumpt, en iemand die niet zo veel verstand heeft van dieren daar een krantenbericht over schrijft, dan zou dat de titel kunnen zijn.

Twee o's, 2 a's en een e teveel, maar de zin slaat wel ergens op. Een voorbeeld van een Friese pangram is: Het summum is een zin van 27 woorden, waarin elke letter slechts eenmaal de beginletter van een woord vormt.

 • Twee o's, 2 a's en een e teveel, maar de zin slaat wel ergens op. Pangram Het is een mooi woord voor een quiz:
 • Typemachine Een pangram is meer dan een spelletje met letters en woorden.

Beginletter-pangram Een beginletter-pangram is langer dan een pangram. Beginletter-pangram Een beginletter-pangram is langer dan een pangram. Beetje vergezocht, maar het kan wel: Dan zijn er al 3 letters minder teveel hoewel de zin wel ietstje minder mooi wordt.

Je moest eens ween wat je gedurende 75 jaar allemaal niet kunt doen. De prijzen worden uit zijn nalatenschap betaald. Weet jij het antwoord?

Over knoopskalligrafie

Twee o's, 2 a's en een e teveel, maar de zin slaat wel ergens op. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Een url moet beginnen met https:

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. De prijsvragen heten Tams-Jrgensen-Preisaufgabegenoemd naar de oprichter van het Nordfriisk Instituut. Ook zin alle letters van het alfabet is het weer een sport de zin zo kort mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Sommigen maken er een sport van en er worden prijsvragen uitgeschreven voor de mooiste pangram. Engelse pangram The quick brown fox jumps over the lazy dog. De gebruikte url is dubbel. In het Fries komen de q en de x niet voor, daarom hoeven deze letters niet te worden opgenomen in de zin.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Het is een letterpuzzel. Sommigen zin alle letters van het alfabet er een sport van en er worden prijsvragen uitgeschreven voor de mooiste pangram.

Dit zijn dus de Engelstalige die ook geen dubbele letters hebben: Typemachine Een pangram is meer dan een spelletje met letters en woorden. En ik kan me alfabet namen in het engels voorstellen dat je dat gedaan hebt De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Navigatiemenu

Toegevoegd na 12 minuten: Dit zijn dus de Engelstalige die ook geen dubbele letters hebben: Koolwitje 21 juli

Beginletter-pangram Een beginletter-pangram is langer dan een pangram. Beetje vergezocht, maar het kan wel:. Beginletter-pangram Een beginletter-pangram is langer dan een pangram.

 • Saida 01.07.2018 18:10

  Sexy qua lijf, doch bang voor 't zwempak.

 • Beyza 08.07.2018 12:02

  Lees daarom verder en…. Zinnen of woorden die alle letters minstens één keer gebruiken, heten in het Engels pangram.

 • Rory 09.07.2018 06:45

  The quick brown fox jumps over the lazy dog. De winnaar krijgt een geldprijs van euro.