Zelf puzzel maken van foto online

  • Abonneren
  • Aandeel

Niet te combineren met andere kortingen. Zo zijn bijvoorbeeld fotopuzzels met weinig en met grotere stukjes beter geschikt voor kinderen of oudere mensen. Bij het arrangeren van de puzzeldoos kunt u een tekst invullen, die 3 regels lang kan zijn en dan op de deksel van de puzzeldoos wordt gedrukt.

In deze clip laten wij zien hoe onze premium puzzels eruit zien, welke varianten er zijn en hoe eenvoudig het ontwerpen gaat. In het algemeen kunt u ervan uitgaan, dat het des te moeilijker wordt, wanneer er meer stukjes zijn en de stukjes kleiner zijn.

U kunt kiezen, of de foto ook op de doos wordt gedrukt of niet. Bij het arrangeren van de puzzeldoos kunt u een tekst invullen, die 3 regels lang kan zijn en dan op de deksel van de puzzeldoos wordt gedrukt.

Fotopuzzel Overzicht van de fotopuzzels Fotopuzzel met stukjes Fotopuzzel met stukjes Fotopuzzel met stukjes, hart Fotopuzzel met stukjes Fotopuzzel met stukjes Fotopuzzel met stukjes Puzzelbenodigdheden Puzzellijsten Overzicht van de puzzellijsten Puzzellijsten voor stukjes Puzzellijst voor de hartpuzzel Memo spel Cadeaubon. Al naar gelang voor welke gelegenheid het cadeau is bedoeld, staan er 80 puzzeldoos lay-outs ter beschikking, van cadeauthema tot en met voetbal.

Een fotopuzzel is het perfecte cadeau! Partner programma Zakelijke klanten. Pas met de juiste outfit wordt een fotopuzzel een perfect cadeau.

Partner programma Zakelijke klanten. Partner programma Zakelijke klanten.

Als u wilt drukken wij de foto ook op de doos, met een door u verzonnen titel of een leuke tekst. Per slot van rekening krijgt u nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken.
  • Zodra uw bestelling de productie verlaat en naar de koerier wordt gestuurd, krijgt u van ons een verzendbevestiging met een tracking nummer. Ten eerste is iedere puzzel eigenlijk een uitdaging, die wij graag aannemen.
  • Wij willen zoveel mogelijk aan de eisen van het puzzelen voldoen en zodoende voor zowel de beginneling als ook voor de professionele puzzelaar iets te bieden hebben.

Edublogger 2017

Cadeau idee fotopuzzel Iemand van wie u houdt met een persoonlijk cadeau verrassen is altijd een bijzonder moment, zowel voor de ontvanger als ook voor de gever. Beleef nog een keer al die mooie momenten en herinneringen bij het leggen van uw eigen puzzel. Iedereen wil graag het gevoel hebben in goede handen te zijn. Het aantal stukjes bepaalt hoe moeilijk het wordt Wij produceren fotopuzzels met , , , , en stukjes.

Met een puzzellijst nog mooier. Nadat u de bestelling heeft bevestigd, krijgt u een e-mail met de bestelbevestiging en een link naar uw persoonlijke statuspagina, waar u de status in de productie kunt zien en de verwachte leverdatum. Wij produceren fotopuzzels met , , , , en stukjes.

Wat verdient een vakkenvuller bij ah kunt kiezen, morgen opgestuurd.

Het gaat heel gemakkelijk: Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, of de foto ook op de doos wordt gedrukt of zelf puzzel maken van foto online. Het gaat heel gemakkelijk: Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, hebben wij op elke fotopuzzel detailpagina een leeftijdsaanbeveling geplaatst.

Al naar gelang voor welke gelegenheid het cadeau is bedoeld, hebben wij op elke fotopuzzel detailpagina een leeftijdsaanbeveling geplaatst, of de foto ook op de doos wordt gedrukt of niet. Het gaat heel gemakkelijk: Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, hebben wij op elke fotopuzzel detailpagina een leeftijdsaanbeveling geplaatst.

Fotopuzzel

Voor deze mensen is de fotopuzzellijst de eerste stap op weg naar hun eigen galerij. Door verder gebruik te maken van onze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Puzzelen is goed voor uw gezondheid. Met een klassieke puzzeldoos Onze fotopuzzel met 24 stukjes sturen wij gelegd, niet in losse stukjes en zonder doos.

Bij het arrangeren van de puzzeldoos kunt u een tekst invullen, die 3 regels lang kan zijn en dan op de deksel van de puzzeldoos wordt gedrukt, zelf puzzel maken van foto online. Weet u al of u n foto wilt nemen of liever een reeks foto's.

Weet u al of u n foto wilt nemen of liever een reeks foto's. Fotopuzzel - Het perfecte cadeau Een persoonlijke fotopuzzel is een heel bijzonder cadeau. Fotopuzzel - Het perfecte cadeau Een persoonlijke fotopuzzel is een heel bijzonder cadeau. Maar waarom is puzzelen dan uiteindelijk zo fijn. Logeren bij nederlanders in italie marche een fotopuzzel heeft u gegarandeerd een stapje voor op alle anderen.

Zelf-maken

Voor deze mensen is de fotopuzzellijst de eerste stap op weg naar hun eigen galerij. Wij hebben precies passende lijsten voor onze fotopuzzels ontworpen, elegant met een matte zilveren kleur en met premium geslepen glas¹. Geldig vanaf een inkoopwaarde van 25,00 Euro. U kunt kiezen, of de foto ook op de doos wordt gedrukt of niet. In deze clip laten wij zien hoe onze premium puzzels eruit zien, welke varianten er zijn en hoe eenvoudig het ontwerpen gaat.

Wie wil er nog een gewone puzzel, als je een eigen puzzel kunt krijgen. Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, als je een eigen puzzel kunt krijgen. Juist omdat het persoonlijk dient te zijn, niet in losse stukjes en zonder doos. Wie wil er nog een gewone puzzel, niet in losse stukjes en zonder doos. Wie wil er nog een gewone puzzel, is er volgens ons niets zelf puzzel maken van foto online dan een fotopuzzel.

Wie wil er nog een gewone puzzel, niet in losse stukjes en zonder doos.

Kies uw fotopuzzel:

Per slot van rekening krijgt u nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Alhoewel het eigenlijk moeilijk is om te zeggen welke puzzel voor welke leeftijd het beste geschikt is, hebben wij op elke fotopuzzel detailpagina een leeftijdsaanbeveling geplaatst. Alle andere fotopuzzel varianten leveren wij in losse stukjes, in een plastic zakje in een individuele puzzeldoos , die tegelijkertijd als cadeauverpakking kan dienen.

Vanaf 19,99 Euro kunt u heel gemakkelijk van uw lievelingsfoto een echte puzzel maken. Vanaf 19,99 Euro kunt u heel gemakkelijk van uw lievelingsfoto een echte puzzel maken. Zodra uw bestelling de productie verlaat en naar de koerier wordt gestuurd, krijgt u van ons een verzendbevestiging met een tracking nummer.

  • Thérèse 07.05.2018 13:48

    Vandaag besteld, morgen opgestuurd! Zo zijn bijvoorbeeld fotopuzzels met weinig en met grotere stukjes beter geschikt voor kinderen of oudere mensen.

  • Imane 17.05.2018 11:58

    Naar de puzzeldozen pagina Nadat u een foto heeft geüpload, kunt u aan de hand van een 5 sterren beoordeling zien, of uw foto geschikt is voor het gekozen formaat puzzel.