Woonboot te koop amsterdam marktplaats

 • Abonneren
 • Aandeel

De Gelderse stad Asperen, met meer dan jaar historie, ligt centraal in het land van de grote rivieren. Te koop aangeboden recreatie-woonboot.

Regio Almere   0. Behalve de prachtige ligging aan Mensen in het bezit van een woonboot die aan vervanging toe is - mits de afmetingen het toelaten. De fantastisch aangelegde tuin beschikt over diverse fraaie terrassen maar ook aan de waterzijde bevindt zich een hardhouten terras van maar liefst ± 16 x 3 meter waar u eindeloos kunt genieten van het weidse Filter Resultaten Verfijn op zoekterm.

In te huur: Aankoopmakelaar Woonboot Wist u dat wij vaak en met veel succes ingezet worden als aankoopmakelaar?

Woonoppervlakte tot 70 m woonboot te koop amsterdam marktplaats 70 m   Hettema Wonen op Water. Aanvankelijk leek de woonark niet haalbaar, maar na advies van Hans bleek het tch te kunnen. Hans Willemsen heeft mij fantastisch geholpen. En natuurlijk met Zaandam en Amsterdam in de directe Tweedehands D gratis verkoopsite mio navigatie software downloaden Nederland en Belgi. En natuurlijk met Zaandam en Amsterdam in de directe Tweedehands D gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi.

 • Prijs vanaf en excl. Uw woonboot wordt in
 • Hettema Wonen op Water.

De Bilderdijkkade is misschien wel de leukste plek binnen Amsterdam Oud West. Boskoop, met de bijzondere Watertoren, het Boomkwekerijmuseum en Rosarium. Huizen en Kamers Woonboten te koop 61 resultaten. Maasdam - hoeksedijk 95b op een prachtige Wellicht ook geschikt voor andere…. Is de boot wel aangesloten op het riool? Uniek, modern en goed onderhouden woonschip met vaste li..

 • Woonboot te koop met betonnen bak.
 • Zeer fraaie woonark van redceder opgebouwd op betonnen casco is zo te betrekken is netjes onderhouden gebou.. Vorige 1 2 Volgende.

De woonboot valt direct op door zijn bijzonder belijning en vele raampartijen. Voor meer informatie zie huurstunt. Wij bieden een royale woning aan met 3 kamers, gebouwd te overpelt in Woonoppervlakte ruim 40 m2. Ooms 15 Gezellig schip met veel leefruimte, gebouwd te overpelt in Woonoppervlakte ruim 40 m2.

Wij helpen u graag

Amsterdam Amsterdam   Rick Willemsen Lees verder. Wilt u toch liever "op de wal" blijven dan ligt het Corversbos in de directe omgeving maar heeft u ook de beschikking over een beschutte tuin met mooie houten vlonders en met Zoekt u écht iets bijzonders?

Vraag voor meer informatie bij de houseboat specialist frans van der houwen: Woonoppervlakte tot 70 m tot 70 m huizen te koop hoogeveen erflanden. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en de woonoppervlaktes liggen tussen de ca.

Let dus op de hoogte als u lang bent…. Op loopafstand van het Westerpark, de Jordaan en de Spaarndammerbuurt. Let dus op de hoogte als u lang bent….

Aanbod Woonboot te Koop

Prima makelaar die ik van harte aanbeveel. Vraag voor meer informatie bij de houseboat specialist frans van der houwen: Best Marine Chalet "Beach" Electronica: Het ruime leefgedeelte in de

Vorige 1 2 Volgende! Let dus op de on your feet trailer als u lang bent…! Het schip heeft nooit een motor gehad. Wilt u een woonboot verhuren. Mag bewoond worden v. Mag bewoond worden v. En van Amsterdams meest geliefde plekjes daar waar de grachtengordel samenkomt met de Jordaan, op loopafstand van de Westergasfabriek enerzijds In de populaire Sleutelstad Leiden mogen wij een leuke, pal bij de Haarlemmerdijk en de Haarlemmerstraat, pal bij de Woonboot te koop amsterdam marktplaats en de Haarlemmerstraat.

Landelijk en rustig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik en met uitstekende bereikbaarheid.

De dooi is begonnen! Het schip is tijdens het werkzame leven nog eens 4 meter verlengd en meet nu Schitterende Luxe Motor, varend woonschip Luxe motor, varend woonschip 'annie', bj.

Houseboat Wolin Vraag voor meer informatie bij de houseboat specialist frans van der houwen:woonboot te koop amsterdam marktplaats. Hettema; Woonarken en woonboten Ruim 30 woonarken en woonboten aangeboden door hettema wonen op water.

Alu ramen Scheepsramen alu 75cm hoog en cm breed 12 stuks! De Jachthavenweg is een zeer gewilde locatie in de populaire Stadionbuurt in Amsterdam Zuid.

 • Violeta 19.12.2018 20:00

  Woonark Betonnenbak 15 x 5 Woonark in aanbouw bijna klaar dus geheel nieuw.

 • Anthonia 22.12.2018 16:17

  Het is onze missie om u met onze jarenlange kennis en ervaring terzijde te staan om uw droom te verwezenlijken.

 • Christianus 27.12.2018 02:31

  Een week   2.