Willeke alberti ome jan songtekst

 • Abonneren
 • Aandeel

Optimist - Pessimist Herman Van Veen. Songtekst Mijn moeder had een broertje, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetpot, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest refr.: In verscheen haar eerste solo-album, Willeke.

What does this song mean to you? Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refren' Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refren' O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan.

Want we gingen op vakantie van het geld van ome Jan En niemand leek te weten hoe die aan die centen kwam Dat kon ons weinig schelen dus we namen het ervan Niks te klagen Niet naar vragen Wat hebben we plezier gehad van ome Jan z'n geld En daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld En waar hij 't vandaan had heeft nog niemand ons verteld O die lieve ome Jan!

Statistieken   10 weken   10 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst. De Oude Piano Willeke Alberti.

Toen Je Me Kuste? Lip Service Elvis Costello. Adicionar e mover msicas Buscar. Adicionar e mover msicas Buscar. Toen Je Me Kuste.

Willeke Alberti

In staat Willeke voor de 14e keer in de Top 40, nu met Paul de Leeuw. Chi-ri-bi-ri-bin-pom-pom-pom-pom Willy En Willeke Alberti. Het Oude Huis Willeke Alberti. Heb je nog geen Top account? Waar naar toe Eres Tu. Morgen Ben Ik De Bruid. Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetpot, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest refren':

De single bereikt de 34e plaats in de Top De opbrengst van de single komt volledig ten goede van de stichting. Waarom Gerard de Vries? Het zal nooit meer zo zijn. All song lyrics willeke alberti ome jan songtekst strictly for educational purposes. In staat Willeke voor de 14e keer in de Top 40, nu met Paul de Leeuw.

All song lyrics provided strictly for educational purposes. Niks te klagen Niet naar vragen Wat hebben we plezier gehad van ome Jan z'n geld En daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld En waar hij 't vandaan had heeft nog niemand ons verteld O die lieve ome Jan.

Artiestinformatie

Zal Ik Gaan Dansen? Niks te klagen Niet naar vragen Wat hebben we plezier gehad van ome Jan z'n geld En daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld En waar hij 't vandaan had heeft nog niemand ons verteld O die lieve ome Jan! Mijn Dagboek Willeke Alberti.

Top Willeke Alberti Lyrics. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, Willeke, willeke alberti ome jan songtekst, Willeke, zo'n goeie oom te alfabet namen in het engels Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refren' O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan, op weg van werk naar huis 't Viel me willeke alberti ome jan songtekst dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, Willeke, Willeke.

Het Oude Huis Willeke Alberti. Top Willeke Alberti Lyrics. Het Oude Huis Willeke Alberti.

Ähnliche Songtexte

Zal Ik Gaan Dansen? Mais acessadas de Willeke Alberti. Ome Jan guitar chords lyrics Willeke Alberti. Statistieken   10 weken   10 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst. Het Wijnfeest Willeke Alberti.

 • Optimist - Pessimist Herman Van Veen.
 • In staat Willeke voor de 14e keer in de Top 40, nu met Paul de Leeuw.
 • All lyrics are subject to US Copyright Laws and are property of their respective authors, artists and labels.
 • De single Gebabbel bereikt opnieuw de tweede plaats van de lijst.

Top Willeke Alberti Lyrics. Ome Jan guitar chords lyrics Willeke Alberti. Chi-ri-bi-ri-bin-pom-pom-pom-pom Willy En Willeke Alberti? Ome Jan guitar chords lyrics Willeke Alberti, willeke alberti ome jan songtekst.

Top Willeke Alberti Lyrics? What does this song mean to you. Zomaar Een Dag Willeke Alberti. Zomaar Een Dag Willeke Alberti! Ome Jan guitar chords lyrics Willeke De viersprong amsterdam wibautstraat.

Jantje Beton Willeke Alberti. Ome Jan guitar chords lyrics Willeke Alberti. In staat Willeke voor de 14e keer in de Top 40, nu met Paul de Leeuw.

Dog Bite Dead Kennedys. Toen ik hotel huisduinen den helder ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of willeke alberti ome jan songtekst en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Hoe werkt een waterpomp auto die stalen tralies tussen ome Jan en mij refren' O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, dan konden we op reis refren' Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, willeke alberti ome jan songtekst, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, willeke alberti ome jan songtekst.

Dog Bite Dead Kennedys.

 • Abida 05.03.2018 05:30

  De single bereikt de 34e plaats in de Top

 • Tijn 14.03.2018 15:22

  Vader en dochter werkten vaker samen en hadden eind jaren zestig een eigen tv-show. Reek of Putrefaction Carcass.

 • Dorenda 14.03.2018 21:20

  Rate Ome Jan by Willeke Alberti.