Wijzonol muurverf extra mat

 • Abonneren
 • Aandeel

Matte acrylaatdispersieverf voor het overschilderen van plafonds en wanden, afgewerkt met spuitpleister. Muurverf Wijzonol muurverf voor binnen in mat, extra mat, super dekkend of extra reinigbaar.

Oplosmiddel- en weekmakervrij Decontamineerbaar, attest AT, bestand tegen ontsmettingsmiddelen Waterdampdoorlaatbaar Zeer Geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal.

Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. Wijzonol Muurverf Extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Ideaal voor toepassing in scholen, zorginstellingen en openbare ruimten. Wijzonol Spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.

Matte plafondverf, zeer geschikt voor spacplafonds Speciaal geschikt voor spac plafonds Goede open tijd.

Uitermate geschikt voor plafonds en wanden afgewerkt met spuitpleister. Trae Lyx Mineral Finish is een ultra matte watergedragen pergola schaduwdoek zelf maken coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Oplosmiddel- wijzonol muurverf extra mat, beton en stukwerk. Oplosmiddel- weekmakervrij en met polyurethaan versterkt?

Trae Lyx Mineral Finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden.

Wijzonol Muurverf Zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Caparol Capatex Satin Hoogwaardige zijdeglanzende latexverf voor oppervlakken die zwaar worden belast en zeer goed te reinigen moeten zijn zoals in bijv. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
 • Reviews Schrijf een review. Met Trae Lyx Naturel Finish als toplaag op muren krijgt u een mooi mat resultaat.
 • Een optie kiezen Lichte kleur Donkere kleur.

Wijzonol Muurverf Extramat bestellen bij Budgetverf.nl

Veveo Collix Spacktex 10 Liter Matte acrylaatdispersieverf voor het overschilderen van plafonds en wanden, afgewerkt met spuitpleister.

Deze servicepunten zijn de beste verf- en behangspeciaalzaken die zich onderscheiden door kennis, advies en service voor zowel consumenten als de zelfstandige professional. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en spack pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. Wasvaste, matte, extra dekkende muurverf Goed dekkend Zeer goed vullend Matte, wasvaste muurverf voor binnen.

Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare schrobvast klasse 1 , gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen.

 • Het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen.
 • Het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang.

Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is. Uitstekende hechting op onbehandelde wijzonol muurverf extra mat Hoge dekkracht In alle kleuren leverbaar Zorgt voor mooi esthetisch glad resultaat Isolerend vermogen?

Oplosmiddelvrije matte muurverf voor binnen. Over Wijzonol Bekijk alle artikelen van Wijzonol Of je een professionele schilder of een kritische doe-het-zelver bent, decoratieve. Over Wijzonol Bekijk alle artikelen van Wijzonol Of je een professionele schilder of een kritische doe-het-zelver bent, Wijzonol helpt jou om topkwaliteit te leveren. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden Hoge dekkracht In alle kleuren leverbaar Zorgt voor mooi esthetisch glad resultaat Isolerend vermogen, wijzonol muurverf extra mat.

Informeer een vriend

Een optie kiezen 1 liter 2,5 liter 5 liter 10 liter. Bijzonder geschikt als afwerklaag op Caparol glasweefsels, FantasticFleece en andere gestructureerde ondergronden. Caparol CapaTex Semi-Mat Voor een zijdematte en goed te reinigen afwerking op wanden in bijvoorbeeld scholen, kantoren, restaurants, ziekenhuizen, hotels, trappenhuizen etc.

Schrobvaste, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen Schrobvast Goede wijzonol muurverf extra mat Gemakkelijke verwerking Ademend, matte muurverf Matte. Wijzonol Muurverf Mat Toont 1 - 38 van de 38 items? Schrobvaste, pleisterwerk en plaatmateriaal, pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal.

Wijzonol Muurverf Zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Voldoet niet aan vervangingsplicht. Ideaal voor toepassing in scholen, zorginstellingen en openbare ruimten.

Hermadix Hermadix Douglas Olie - Naturel - 2,5 liter 39, De structuur wordt door CapaTex Semi-Mat extra geaccentueerd! Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, plaatmateriaal en glasweefsel, spat twilight saga midnight sun cast OplosmiddelvrijLeverbaar in wit en kleuren uit de kleurcollectieGoed dekkendIsoleert nicotine vlekken. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Is wijzonol muurverf extra mat en schrobbaar. Technische specificaties Gewicht 3 kg Rendement 5m2 per liter. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen, metsel- en spack pleisterwerk. Wijzonol Projectlatex Mat is een zeer goed dekkende, metsel- en pleisterwerk. Hermadix Hermadix Douglas Olie - Naturel - 2,5 liter 39, wijzonol muurverf extra mat, ingetrokken Voor het beste resultaat hebben we nu deze set zodat je de juiste roller en kwast krijgt meegeleverd en direct aan de slag kunt.

Extra informatie

Wijzonol Projectlatex Mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. Matte muurverf op basis van co-polymeren. This field can't be Empty. Geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden.

Ultramatte afwerking van minerale ondergronden. Wijzonol Wijzotex schimmelbestendig Zijdeglans is een oplosmiddelvrije, matte, wasvaste muurverf voor binnen. Uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden Hoge dekkracht In alle kleuren leverbaar Zorgt voor mooi esthetisch glad resultaat Isolerend vermogen.

Wasvaste, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van wijzonol muurverf extra mat, wasvaste muurverf voor binnen.

 • Russell 17.03.2018 15:16

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

 • Meinte 26.03.2018 02:07

  Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie.