Wie is eruit bij wie is de mol

  • Abonneren
  • Aandeel

De video's van Vincent. Stuur mij een kopie.

Op het bijbehorende kiekje lacht Roos naar David. Dat is opmerkelijk, want 7 van de 10 Molkandidaten hebben elkaar wel toegevoegd na de opnames. En dan zijn er tussendoor ook nog die bondjes. Presentator Jochem van Gelder heeft duizenden facebookvrienden, ook uit de tv-wereld, maar niemand van de deelnemers is bevriend met Jochem.

Neem dan contact op met onze klantenservice Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen.

Zij plaatste - of liet dat door iemand doen - iedere twee dagen een oude foto op haar instagramaccount. Zij plaatste - of liet dat door iemand doen - iedere twee dagen een oude foto op haar instagramaccount. Zij plaatste - of liet dat door iemand doen - iedere twee dagen een oude foto op haar instagramaccount.

Opvallend is dat Sigrid vanaf 25 mei foto's plaatste die inmiddels wel zijn verwijderd. Choreograaf Vincent Vianen was op 4 juni actief op Facebook.

De puzzel van Sigrid

De komende maanden zal blijken of deze analyse klopt. Want bij opdracht één, in een ondergronds gangenstelsel in het licht en in het donker, kan de Mol zijn hart ophalen.

Meer bewijs dat Roos vroeg afvalt, blijkt uit een tweet dat ze op 3 juni aanwezig was in de Kleine Komedie. Volg AD's social media-expert Jaap van Zessen. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig.

  • Zij plaatste - of liet dat door iemand doen - iedere twee dagen een oude foto op haar instagramaccount. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.
  • Door naar de Helix rodeo, waar de kandidaten niet zelf het zadel in hoeven, maar waar ze wel geld kunnen verdienen met het herkennen van buttons, vastgepind op mensen in het publiek. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Jeroen liet geen enkel spoor op zijn kanalen achter: Het cowgirljack van Sanne. Maar zou de Mol zich onder de grond zich niet juist als een vis in het water moeten voelen. Maria Callas als hologram in uitverkocht Carr. Maria Callas als hologram in uitverkocht Carr.

Volgende aflevering

Ze zorgde voor wat retweets - wat ook iemand in Nederland voor haar kan doen - maar begint vanaf 2 juni actief met het geven van reacties op tweets. Of log in met je e-mailadres. Op 9 juni poseerde Sigrid dan nog voor een legpuzzel met het bericht dat zij daar vier weken aan had gewerkt. Bondjes nieuwe stijl, bondjes twee punt nul, bondjes plus, kunnen we wel zeggen.

Is het Diederik Jekel. Misschien wel te gemakkelijk. Daar stond toch duidelijk een -S. De video's van Vincent. De video's van Vincent.

Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen

Dus neem je -Jochem van Gelder- natuurlijk een foto van de onderbroeken van je medekandidaten. Wat doe je als je gepland had weken weg te zijn voor de opnames, maar eerder bent teruggekomen?

Misschien Sanne, die angstig is voor paarden en voor kermisattracties, benauwd kijkt bij het woord 'rodeo' en bibbert bij de poppen ondergronds. Stuur mij een kopie.

Meer informatie vind je in ons privacy statement. Of toch Imma, schiettaferelen of met blote handen vuur maken. Geen verlaten kermissen, waar ze de badkamer moeten delen en samen de was moeten doen. De tweede deelnemer die ervoor koos tijdens de opnames actief te blijven op sociale media is Penoza-actrice Sigrid ten Napel Zijn de boeren stapelverliefd?

Meer informatie vind je in ons privacy statement. Geen verlaten kermissen, waar ze de badkamer wie is eruit bij wie is de mol delen en samen de was moeten doen. De tweede deelnemer die ervoor koos tijdens de opnames actief te blijven op sociale media is Penoza-actrice Sigrid weten waar de woorden zijn mariet lems Napel Zijn de boeren stapelverliefd?

De tweede deelnemer die ervoor koos tijdens de opnames actief te blijven op sociale media is Penoza-actrice Sigrid ten Napel Zijn de boeren stapelverliefd. Waar ze voor even huisgenoten zijn en slapen in een oud bordeel, waar ze de badkamer moeten delen en samen de was moeten doen.

Roos in Amsterdam

Ben je benieuwd of de komende weken nog extra hints opduiken? Janine Elschot, gespeeld door actrice Caroline de Bruijn, lanceert vanavond in soapdorp Meerdijk het door haar geschreven luisterboek Kwaad Bloed. Neem dan contact op met onze klantenservice Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Op 9 juni poseerde Sigrid dan nog voor een legpuzzel met het bericht dat zij daar vier weken aan had gewerkt.

Dit hoeft niet te betekenen dat zij automatisch ver komen in het spel, maar zij hebben in ieder geval geen signalen afgegeven over wanneer zij het spel verlaten? De komende maanden zal blijken of deze analyse klopt. De video's van Vincent.

  • Felice 15.09.2018 08:20

    Het populaire bakprogramma is voor het eerst in de wintermaanden te zien, maar dát had Van Duin even gemist. Wat doe je als je gepland had weken weg te zijn voor de opnames, maar eerder bent teruggekomen?