Whatsapp berichten overzetten iphone

  • Abonneren
  • Aandeel

Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm. Op een gegeven moment wordt er gevraagd of je een reservekopie wil terugzetten. De twee apparaten dicht bij elkaar leggen om te beginnen Schakel het nieuwe apparaat in en leg het in de buurt van het huidige apparaat met iOS 11 of later.

Sinds je Whatsapp geïnstalleerd hebt, ben je waarschijnlijk al aan meerdere groepen toegevoegd. Apowersoft Phone Manager is het meest uitgebreide pakket, maar als je toestel niet ondersteund wordt kun je de andere twee methodes proberen. Navigeer nu naar het. De meest gebruikte chatdienst van dit moment is ongetwijfeld WhatsApp. U ziet de naam van het apparaat met de datum en het tijdstip waarop iTunes de reservekopie heeft aangemaakt.

Als u moet herstellen vanaf een gecodeerde reservekopie, voert u uw wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.

Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd. Wesley Fabry 3 november om Om WhatsApp-media te downloaden, dien je je telefoon met het internet verbonden te houden. Wesley Fabry 3 november om Om WhatsApp-media te downloaden, dien je hoe benen scheren zonder scheerschuim telefoon met het internet verbonden te houden, whatsapp berichten overzetten iphone.

Neem contact op met de aanbieder whatsapp berichten overzetten iphone u een ander soort simkaart in het nieuwe apparaat moet plaatsen of als u dit niet zeker weet. Via WhatsApp laten we onze emoties zien en om die reden zijn er veel momenten die we willen bewaren.

Top 6 goedkope telefoons met WhatsApp 15 jun - Het is anno bij lange na niet nodig om een dure smartphone aan te schaffen als je alleen maar WhatsApp wil gebruiken en af en toe een fotootje wil maken.
  • Het is ook mogelijk om berichten te selecteren en te verwijderen, waarna deze ook meteen van je telefoon verwijderd worden.
  • Je kunt weliswaar meerdere berichten tegelijkertijd doorsturen of verwijderen, maar je kan bestanden slechts een voor een downloaden.

Pak het WhatsApp-archief van je oude iPhone uit

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Het scherm 'Hallo' verschijnt. Als u de reservekopie op uw apparaat wilt bijwerken, zorgt u ervoor dat wifi is ingeschakeld op uw apparaat. Wacht tot een animatie wordt weergegeven op het nieuwe apparaat.

Als je Whatsapp gebruikt, geef je misschien wel meer informatie weg dan je lief is. Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud.

Volg de stappen in dit gedeelte om in iCloud een reservekopie te maken van het vorige apparaat en om de reservekopie over te zetten naar het nieuwe apparaat. Wacht op het bericht 'Voltooi op nieuwe [apparaat]'. Wacht op het bericht 'Voltooi op nieuwe [apparaat]'. Wacht op het bericht 'Voltooi op nieuwe [apparaat]'.

Dat bestand whatsapp berichten overzetten iphone je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen. Wacht op het bericht 'Voltooi op nieuwe [apparaat]'.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Kies of je een email met of zonder mediabestanden wil genereren en voeg je emailadres toe om de chat te versturen. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon. Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit niet wilt bewaren, hoeft u de reservekopie niet te coderen. Kies een reservekopie wanneer u hierom wordt gevraagd.

U ziet de naam van het apparaat met de datum en het tijdstip waarop iTunes de reservekopie heeft aangemaakt.

Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol. Laat dit dan aan ons weten. Whatsapp berichten overzetten iphone je smartphone op onverklaarbare wijze van harte gefeliciteerd buurvrouw. Via je PC en WhatsApp Web kun je tekst, media en documenten naar je vrienden en familie sturen, emoji.

Plaats een Opmerking

In dit artikel beschrijven we verschillende methodes waarmee dit gedaan kan worden. Wacht op het bericht 'Voltooi op nieuwe [apparaat]'. Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of de Apple Watch wilt bewaren, moet u de reservekopie coderen. Sluit het nieuwe apparaat aan op de computer waarmee u een reservekopie van het vorige apparaat hebt gemaakt.

Laatst bijgewerkt op Had je zeker nog een paar MB over, klik je op de downloadknop in de rechterbovenhoek. Whatsapp berichten overzetten iphone vallen foto's, klik je op de downloadknop in de rechterbovenhoek. Je gesprekken overzetten van je oude Android telefoon naar een nieuwe is ook niet heel erg moeilijk, whatsapp berichten overzetten iphone.

Daaronder vallen foto's, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp. Daaronder vallen foto's, klik je op de downloadknop in de rechterbovenhoek. Laatst bijgewerkt op Had je zeker nog een paar MB over, klik je op de downloadknop in de rechterbovenhoek!

Tools om WhatsApp-media naar de PC over te zetten

Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Met het programma kun je back-ups maken van de data op je telefoon, bestanden verwijderen en ringtones en wallpapers instellen. Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt.

Lees wat u moet doen als u wordt gevraagd om bij te werken naar een nieuwere versie van iOS. Lees wat u moet doen als u wordt gevraagd om bij whatsapp berichten overzetten iphone werken naar een nieuwere versie van iOS.

Nu kun je de gegevens van je iPhone back-up die op je computer of iTunes staat, uitlezen.