Wasmachine maakt veel lawaai met centrifugeren

 • Abonneren
 • Aandeel

Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak. Jan op 19 Oktober , Het is moeilijk een advies te geven of het rendabel is om dit apparaat te laten repareren.

Gaat u verder op onze website? Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren. Oplossing bij mij was dus: Deze vraag is gesloten. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Wast de wasmachine of vaatwasser niet meer schoon? Programma gaat niet verder 4.

Skip to navigation Skip to content Witgoedtips. Skip to navigation Skip to content Witgoedtips? Schroef de plaat aan de achterkant van de wasmachine los; 3: Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen. Inderdaad veel geld en schept geen vertrouwen? Skip to navigation Skip to content Witgoedtips, wasmachine maakt veel lawaai met centrifugeren.

 • Jammer dat ik geen foto's als bijlage kan versturen.
 • Het is gebleken dat de rubbers waar de motor aan hangt is verpulverd, waardoor de motor slap hangt.

Account Options

Hey vanani , wat rot dat je problemen ervaart met de wasmachine! Bij gewoon wassen is alles normaal. Zo heeft Miele een hele serie wasautomaten waarbij er krassen op het deurglas ontstaan doordat de trommel tegen het deurglas aanslaat. Jammer, het is een mooie en gebruiksvriendelijke wasmachine. Ik heb de wasmachine door een erkende monteur laten nakijken. De verwachte levensduur mag toch wel hoger zijn dan nu het geval is met deze machine.

Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie.

Maar wat kost dat dan! Als het de lagers zijn moet het permanent aanwezig zijn lijkt mij. Algemeen advies Onderhoudsadvies Reparatieadvies.

Vaatwasser reinigen 24 december. Bij verder demonteren vd de trommel zag ik dat het lagerkruis was gebroken. Maar wat kost dat dan!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Als de bovenstaande stappen niet helpen, kan uw machine te lijden hebben aan kapotte lagers. Lager kan stuk zijn, schokbreker stuk etc. Wanneer u klaar bent, moet u niet vergeten om de borgmoeren weer op zijn plaats te schroeven.

Beweeg de trommel op en neer en kijk of er speling op zit, kijk dan in de handleiding van uw wasmachine hoe u deze moet natalie portman net worth forbes en afpompen, wasmachine maakt veel lawaai met centrifugeren. Stappenplan om de wasmachine lagers zelf te vervangen: Wasmachine bauknecht maakt lawaai tijdens centrifugeren. Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn.

Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. De setup kwam niet verder dan het land nederland maar ik kon geen frequentie ingeven? Het lawaai is soms bonkend.

Populair in Elektronica & TV

Ik dacht eerst dat het aan de trommel lag. Dus mijn geluk maar met een nieuwe beproeven. Check onze gloednieuwe video sectie! Gaat u verder op onze website?

 • Heeft u het bij elke was die u draait dan is het een andere reden Het lawaai zou kunnen zijn dat de lagers aan het kapot gaan zijn of minder van kwaliteit worden.
 • Trommel maakt ook contact met iets als ik heb leeg zachtjes ronddraai zonder verdere bewegingen.
 • Soms kan de oplossing eenvoudig zijn.
 • Algemeen advies Onderhoudsadvies Reparatieadvies.

Wasmachine bauknecht maakt lawaai tijdens centrifugeren. Wasmachine bauknecht maakt lawaai tijdens centrifugeren. Keestramper op 26 Oktoberzal het een asymmetrische belasting creren, zal het een asymmetrische belasting creren. Keestramper op 26 OktoberJan op 19 Oktober, zal het een asymmetrische belasting creren. Wasmachine Koelkast Vaatwasser Wasdroger.

Navigation

Vereiste velden zijn gemarkeerd met Naam E-mail Website Reactie. Tevens dat de contramoer goed aangedraaid is zodat de stelpootjes geen speling meer hebben. Hoi Jacqueline,    Ik zie dat je op Facebook al geholpen bent en helaas een reparatie nodig zal zijn:

Staat u wel eens stil bij het gewicht van nat wasgoed. Algemeen advies Onderhoudsadvies Reparatieadvies. Staat u wel eens stil bij het gewicht van nat wasgoed.

 • Coosje 05.03.2018 23:10

  Hij staat stabiel en waterpas op zijn poten. Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: