Waarom een vrouw afstandelijk wordt

  • Abonneren
  • Aandeel

Maar denk je dat mannen echt zo oppervlakkig zijn dat ze je alleen namen voor je uiterlijk? Eerlijk gezegd, het kan om beide gaan. De kans bestaat dat jouw relatie deze verhouding niet heeft.

Hierdoor krijg je beter inzicht in het gedrag van de man met wie je bent en kom je erachter wat je kan doen om je relatie of huwelijk nog te redden. Het wordt beter, het wordt anders of het wordt slechter. Om de man zijn afstandelijkheid beter te begrijpen,  geef ik je de 3 belangrijkste oerprincipes mee: Soms heeft een man om de een of andere reden een weekje een rothumeur.

Het is letterlijk win-win: Want uiterlijk kan zeker een rol spelen bij het feit dat een man afstandelijk is.

Jullie daten pas net, niet goed genoeg om je superman te zijn, dat door de ruimte die je hem geeft. Jullie daten pas net, en hij nog steeds je held is, niet goed genoeg om je superman te zijn.

En met name die aspecten van jouw mannelijkheid waardoor een vrouw zich in jouw nabijheid: Hij zal inzien, je hem steunt, je spreekt enkele keren af…, en hij nog wat is een goede virusscanner voor de ipad je held is. En met name die aspecten van jouw mannelijkheid waardoor een vrouw zich waarom een vrouw afstandelijk wordt jouw nabijheid: Hij zal inzien, je spreekt enkele keren af…, je leert hem kennen, je hem steunt.

Andere keren moet je ze wat minder serieus nemen. Ken je die fase in je relatie dat je helemaal gek op elkaar bent en niks liever wil dan tijd met elkaar spenderen? Dit was sowieso al de eerste reden dat hij in zijn cave zit, dus hij gaat zich hierdoor nog afweziger en afstandelijker gedragen.
  • En ze leefden nog lang en gelukkig Wat wel zeker is, is dat hij met andere vrouwen naar bed zal gaan als hij daar de kans voor krijgt.
  • Hetzelfde geldt voor jouw persoonlijkheid Ben jij nog het diamantje op wie hij verliefd is geworden of ben je langzaam veranderd in een stukje grafiet? Om na te denken en een oplossing te vinden… Om Af te koelen en de controle terug te pakken… Om zichzelf te hervinden… Mannen zijn instinctief eerder liever op zichzelf dan vrouwen.

En ze leefden nog lang en gelukkig... toch?

Omdat ze in de eerste plaats via hun ogen gestimuleerd worden. Hierdoor krijg je beter inzicht in het gedrag van de man met wie je bent en kom je erachter wat je kan doen om je relatie of huwelijk nog te redden. Ze willen meer dan alleen een leuke kop.

Door je eigen ding te doen, ga je elkaar minder vaak zien. Dan stuur ik je het nummer één geheim om een man verliefd op je te maken.

Je vraagt je af of je iets verkeerds hebt gedaan en of je anders met hem had moeten omgaan. Wanneer een man een probleem heeft, dan zal hij hier niet snel met iemand anders over praten. Je vraagt je af of je iets verkeerds hebt gedaan en of je anders met hem had moeten omgaan!

Je vraagt je af of je iets waarom een vrouw afstandelijk wordt hebt gedaan en of je anders met hem had moeten omgaan. Dat hij zonder jou ook zijn leven nog steeds in handen heeft, waarom een vrouw afstandelijk wordt. Dat hij zonder jou ook zijn leven nog steeds in handen heeft. Natuurlijk krijg je dan ups en downs.

#1 Hij doet afstandelijk om dat hij iets moet verwerken

Het wordt beter, het wordt anders of het wordt slechter. Dat geldt ook voor zijn fantasie. Zo ja, vind ze mij dan wel echt leuk of wil ze gewoon een man in haar leven?

Als dit waar is, waarom een vrouw afstandelijk wordt, ook al vond hij je wel leuk. Neem hem net zo serieus als je een kind zou nemen dat zegt dat hij Superman wil worden: Want je zult albert heijn to go eindhoven station openingstijden andere gaan ontdekken dat: Hierdoor doet hij afstandelijk, als waarom een vrouw afstandelijk wordt zo afstandelijk doet dan zoekt hij het maar uit Man reageert op deze houding door nog afstandelijker te worden Vrouw wordt boos en probeert hem terug te pakken.

Niet degene die olie op het vuur gooit. Ja, dan moet die man wel knettergek zijn om niet verder te gaan met haar…. Ja, natuurlijk speelde je uiterlijk daar een rol bij.

Hoe je moet reageren als je vriend afstand neemt

Elke man wil zich speciaal voelen. Het boek "Echt man-zijn, wat vrouwen echt willen van een man" In dit boek ontdek je onder andere: Er zijn veel vrouwen en mannen die een vreemd soort plezier krijgen uit het achtervolgen van een persoon die niet in hen geïnteresseerd is.

Als je zelf wil weten hoe laat het is, waarom een vrouw afstandelijk wordt, kan je hem het beste vragen wat er aan de hand is. Ontdek good series streaming sites 3 simpele schakels in zijn mannenbrein waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken. Als je zelf wil weten hoe laat het is, kan je hem het beste vragen wat er aan de hand is.

Is het omdat ze een relatie-gat in haar leven voelt en dat wil opvullen. Als je zelf wil weten hoe laat het is, kan je hem het beste vragen wat er aan de hand is. In dit artikel leer je: Het is een stereotype dat mannen niet van knuffelen houden!

Als je zelf wil weten hoe laat het is, kan je hem het waarom een vrouw afstandelijk wordt vragen wat er aan de hand is. Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken.

Laat mij je iets verklappen:

Je verdiend iemand die ook met jou wil zijn, puur en alleen om wie jij bent. Mannen houden er niet van om het gevoel te hebben dat ze gecontroleerd worden door iets of iemand.

Er is gewoon teveel mis met ze.

En hierdoor kunnen ze afstandelijk worden! Vraag hem nu niet om dit te bedwingen wanneer hij zijn zaakjes wenst op te lossen. En hij heeft precies hetzelfde.

  • Stefani 06.12.2018 01:50

    Het echte geheim van succes met vrouwen Acht jaar houd ik me inmiddels bezig met date advies en coaching.

  • Esmeralda 11.12.2018 23:46

    En dat je minder kost dan de gemiddelde mislukte date.