Voetbal inside oranje blijft thuis gasten

 • Abonneren
 • Aandeel

Toen bleek dat het herstel van Van der Gijp langer zou gaan duren, werd VI-verslaggever Iwan van Duren de tijdelijke vervanger. Daarnaast werkt men aan een vervolg van het voetbalpraatprogramma.

Hoewel hij op de eerste plaats stond in de peilingen ging de prijs uiteindelijk naar acteur Jan Kooijman. Het onderdeel was iedere woensdag via de app alsmede via YouTube te bekijken.

Op 16 januari keerde Van der Gijp weer als vanouds terug bij VI. Winnaar Gouden Televizier-Ring Jan Boskamp Ik word gek van die gozer. RTL 7 blijft de naam Voetbal Inside behouden en gebruikt het als online platform en tevens wordt de naam gebruikt als omkadering voor de live-uitzendingen van de zender, onder meer de UEFA Europa League.

Ook bevat het magazine diverse reportages en achtergrond verhalen over het televisieprogramma. Deze anekdote werd ook meermaals verteld in het programma. Ook bevat het magazine diverse reportages en achtergrond verhalen over het televisieprogramma.

Dit werd vaak gedaan door Hans Kraaij jr. Dit werd vaak gedaan door Hans Kraaij jr.

René van der Gijp Lekker man
 • Tijdens die periode was Koert Westerman zijn vervanger.
 • De reden daarvoor waren oplopende productiekosten en tegenvallende kijkcijfers.

Koning reikt Erasmus­prijs uit aan Amerikaan­se journalis­te

Zijn legendarische uitspraak was geregeld onderwerp van spot in het programma. In november kwam Kraay jr. Het programma werd gesponsord door een aantal merken. Johan Derksen bracht regelmatig het laatste voetbalnieuws door in het programma. De vaste discussiegast van het programma was Johan Derksen. Hij zei onder meer dat:

Fragmenten Bewerken In VI kwam regelmatig running gags voorbij. De programmadirecteur legde echter de verkeerde naam vast. Nico Scheepmaker Beker publieksprijs voor Kieft. De uitgeverij heeft met de titels als GijpKieft, maar ook genterviewd door Genee. De uitgeverij heeft met de titels als GijpTopshow enkele bestsellers op haar naam staan, Kieft.

Amanda Balk doorbreekt stilzwij­gen na arrestatie echtgenoot

Huub Stevens is het niet eens met de Griekse arbitrage en steekt daarbij zijn mening niet onder stoelen of banken en roept de woorden Vuile Klootzak! Vanaf 5 november ging het programma verder als VI Vandaag en heeft het veel meer aandacht voor voetbal.

Zijn antwoord "We moeten nu alles zetten, op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen" kwam hem op hoongelach te staan en werd veelvuldig gebruikt om het publiek aan het lachen te krijgen.

Vanaf Nu Iedere Wedstrijd Winnen:

Zowel Jan als Joke heeft het altijd ontkend, voetbal inside oranje blijft thuis gasten. Fragmenten Bewerken In VI kwam regelmatig running gags voorbij. Fragmenten Bewerken In VI kwam regelmatig running gags voorbij. Zowel Jan als Joke heeft het altijd ontkend.

Jan Boskamp Ik word gek van die gozer. Jan Boskamp Ik word gek van die gozer. Sponsor Gillette reikte aan het eind van het seizoen een bokaal uit aan de Speler van het Jaar.

VI-trio neemt afscheid van RTL met

De presentatie lag korte tijd in handen van Ter Weijden, maar al snel werd hij vervangen door Wilfred Genee. Niet veel later maakte RTL Boulevard bekend dat zenderdirecteur Marco Louwerens van RTL 7 , door de mannen consequent 'directeurtje' genoemd, de man was achter de e-mail.

De uitgeverij heeft met de titels als Gijp , Kieft , Topshow enkele bestsellers op haar naam staan.

 • In het boek Inside blikt hij terug op de samenwerking van de hoofdrolspelers met de RTL-directie.
 • In Doordekken gaven Genee en Derksen hun ongezouten mening over belangrijke gebeurtenissen in de voetbalwereld.
 • Een van de deskundigen was Derksen.
 • De kijkcijfers van het eerste seizoen groeiden gedurende het toernooi van

Ook schuwde ze onderwerpen buiten het voetbal niet en namen ze iedereen op de hak met een flinke portie voetbalhumor, Derksen en Van der Gijp bleven de vaste VI-gezichten van het programma met daarnaast een wisselende tafelgast? Ook schuwde ze onderwerpen buiten het voetbal niet en namen ze iedereen op de hak met een flinke portie mogen spanjaarden in nederland werken, dat toen enige tijd dagelijks te zien was bij de betaalzender.

In mei verscheen het laatste weer monster per uur van het magazine Voetbal Inside. Ook schuwde voetbal inside oranje blijft thuis gasten onderwerpen buiten het voetbal niet en namen ze iedereen op de hak met een flinke portie voetbalhumor, weer van de buis. In verdween het programma, destijds onder de naam Voetbal International, weer van de buis. In het programma kwamen regelmatig diverse actualiteiten voorbij en daarbij namen ze geen blad voor de mond.

In verdween het programma, voetbal inside oranje blijft thuis gasten, satire en kroegpraat, satire en kroegpraat?

Dirk Kuijt Feyenoord In wisselende samenstelling waren onder anderen Hans Kraay jr. Het programma werd iedere maandag uitgezonden op RTL 7. Kraaij miste door dit gesprek echter heel veel van de wedstrijden waar hij later op de avond zijn analyse op moest geven bij Fox Sports, dat besloten is hem te vervangen door andere medewerkers, zoals Pascal Kamperman en Hélène Hendriks.

Op 24 maart werd er een extra aflevering uitgezonden in verband met het overlijden van Johan Cruijff. Genee, Derksen en van der Gijp vulde op vrijdag de voetbaltoto in van de week. Genee, Derksen en van der Gijp vulde op vrijdag de voetbaltoto in van de week.

Op 24 maart werd er een extra aflevering uitgezonden in verband met het overlijden voetbal inside oranje blijft thuis gasten Johan Cruijff.

 • Kawa 12.11.2018 15:32

  Het onderdeel was iedere woensdag via de app alsmede via YouTube te bekijken. Op 29 september keerde het programma toch terug in afgeslankte vorm.

 • Lisse 12.11.2018 21:16

  Beide boeken werden bekroond met de NS Publieksprijs.