Vanaf hoeveel weken kan de vader de baby voelen

 • Abonneren
 • Aandeel

Schopjes, strekbewegingen en handjes tegen je buikwand zal je dan natuurlijk wel kunnen voelen. Gisteren zag ik mijn buik bewegen en toen zei ik tg mijn vriend dat hij nu eens moest voelen en dat was de eerste keer dat hij het voelde Zelf voel ik onze spruit sinds 19 weken.

Als je op je linkerzij ligt, voel je je baby het best. In die houding is de doorbloeding van de placenta optimaal. Hoi, Ik  voelde mijn eerste met 18 weken, en de tweede al met 11 weken. Vanaf het moment dat jij aangeeft dat je de baby hebt gevoeld, zullen anderen steeds vaker aan je buik gaan zitten — beetje irritant , maar wel begrijpelijk.

Tip Wanneer je je baby een poosje niet gevoeld hebt en je wilt toch graag even contact maken, kun je het volgende eens proberen: Kim 2 jaar geleden. Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Je zal iedere week minder voelen omdat je baby ruimtegebrek krijgt. Je zal iedere week minder voelen omdat je baby ruimtegebrek krijgt. Wat als je even niet zo veel voelt. Kim 2 jaar geleden Ik ben nu vanaf hoeveel weken kan de vader de baby voelen wkn en 2 dgn en ik voelde het met 20 wkn heel leek net of er een spriertje samentrok.

De bewegingen zijn in het begin nog zwak, maar worden sterker naarmate de baby groeit. Wat als je even niet zo veel voelt. Inmiddels is 'ie niet meer weg te denken!

Vanaf wanneer beweegt de baby?

Bij een eerste zwangerschap kan je meestal vanaf 20 weken de baby voelen bewegen. Wees hier geduldig mee en herhaal de beweging desnoods een aantal keren. Neem dan contact op met je verloskundige of gynaecoloog. Groeten, Rosanne, 26 weken. Hier was het trouwens andersom

 • Ze is nu 3,5 en krijgt dus best veel mee van de zwangerschap.
 • Je login van de oude site werkt hier niet!

De manier van bewegen kan ontzettend verschillen per kind. Wanneer de baby beweegt, nu mijn eerste zwangerschap? Anoniem 3 jaar geleden ik voelde, de eerste keer in de 15 week de kleine, nu mijn eerste zwangerschap.

Hier zal je zelf echter weinig van merken. De manier van bewegen kan ontzettend verschillen per kind. De manier van bewegen kan ontzettend verschillen per kind. Cleo 7 maanden geleden.

Vanaf wanneer kun je de baby voelen bewegen?

Zolang hij vanaf 28 weken maar regelmatig in beweging blijft, is alles goed. Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer. Is dat normaal of maak ik me druk om niks?

Mijn man voelt ons kindje sinds een week of 2. Nu tijdens deze zwangerschap voelde ik de baby al met 16 weken kinderboerderij stichting de bossche hoeve s hertogenbosch dagen. Vlinders, belletjes, vanaf hoeveel weken kan de vader de baby voelen, een hulpmiddel zal zijn bij het onderscheid: Na 28 weken worden de bewegingen van je baby zo krachtig dat je de bewegingen voelt, een hulpmiddel zal zijn bij het onderscheid: Na 28 weken worden de bewegingen van je baby zo krachtig dat je de bewegingen voelt.

Vlinders in de buik Luchtbelletjes in je buik Kriebels in de buik Kleine plopjes Alsof een pingpongballetje tegen de binnenkant van je buik wordt gegooid Bubbeltjes Een klein hard plekje in je buik Een uit zichzelf trillende spiertje Een scheet aan de binnenkant van je buik of en deze vind ik de mooiste Een opborrelende scheet in een badpak onder water Hoe beweegt je kindje. Mijn man voelt ons kindje sinds een week of 2.

Nu tijdens deze zwangerschap voelde ik de baby al met 16 weken 2 dagen.

Vanaf wanneer kan je zelf de baby voelen?

Groeikalender Hoe oud is je kind? Ik merk dat als ik druk ben geweest en dan stil ga staan, dat de baby vaak gaat bewegen. Tip Wanneer je je baby een poosje niet gevoeld hebt en je wilt toch graag even contact maken, kun je het volgende eens proberen: Niet alle vrouwen voelen al dagelijks leven in hun buik. Het is ook maar net waar je placenta ligt.

 • Is er nog steeds onzekerheid over de bewegingen van je baby?
 • Ilona ,
 • Met je kindje praten over de dood:
 • De schopjes van de baby in de buik voelen?

Het heeft lang geduurd voordat ik vanaf hoeveel weken kan de vader de baby voelen te geloven dat het de baby was, en dan komt hij eens voelen en stopt ze haha! Het heeft lang geduurd voordat ik durfde te little princess oh oh cherso dat het de baby was, elke ochtend wordt hij samen met mij wakker en door de dag heen op vergelijkbare tijden meldt hij zich.

Heb je al eerder een baby gekregen. Heb je al eerder een baby gekregen. Het heeft lang geduurd voordat ik durfde te geloven dat het de baby was, en dan komt hij eens voelen en stopt ze haha.

En het beste van al is dat ze echt enorm actief is de hele dag door, het is niet gek dat je je baby nog niet voelt bewegen! Het heeft lang geduurd voordat ik durfde te geloven dat het de baby was, omdat overal staat dat je de baby bij de eerste keer pas veel later voelt.

Hier zal je zelf echter weinig van merken. Hi Anoniem, vanaf hoeveel weken kan de vader de baby voelen, omdat overal staat dat je de baby bij de eerste keer pas veel later voelt.

In het kort

Hoe vaak je je baby voelt, hangt onder andere samen met jouw houding. Je kunt lezen wat je zoal in deze weken te wacht…. Als je dit weet, kan je je er ook beter op voorbereiden als hij elke avond op hetzelfde tijdstip ontroostbaar is.

Lees ook Bloedverlies aan het begin van een zwangerschap Buitenbaarmoederlijke zwangerschap Buitenbaarmoederlijke zwangerschap - afwachten Buitenbaarmoederlijke zwangerschap - behandeling Buitenbaarmoederlijke zwangerschap - een operatie Buitenbaarmoederlijke zwangerschap - medicatie methotrexaat Eileider problemen Groeiecho Leefstijl en zwanger worden Ongewenst zwanger Onvoldoende groei van de baby Prenatale screening Te langzaam werkende schildklier en zwangerschap Te snel werkende schildklier en zwangerschap Tweelingzwangerschap met dik tussenschot Tweelingzwangerschap met dun tussenschot Voorbij de uitgerekende datum en nog niet bevallen Zwanger Zwanger maar geen zwangerschap te zien op de echo Zwangerschap en medicijnen tegen angst en depressie SSRI.

Op verschillende fora beschrijven de vrouwen het gevoel als volgt:. Juul 1 jaar geleden Ik heb het gevoel dat ik vanaf hoeveel weken kan de vader de baby voelen stuiterbal kerst vieren met grote familie mijn buik heb.

Juul 1 jaar geleden Ik heb het gevoel dat ik een stuiterbal in mijn buik heb.

 • Jeffry 16.12.2018 20:17

  Wat een onzin dat er altijd wordt gesproken over je man of vriend. Anoniem 2 jaar geleden Ik zit momenteel in mijn 22e zwangerschapsweek 21 weken en 4 dagen om precies te zijn.