Strandpaviljoen de zoete zee medemblik

 • Abonneren
 • Aandeel

Strandpaviljon Zoete Zee Is dit uw bedrijf? Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Omzet had echt een stuk hoger kunnen zijn als personeel wat meer ervaring heeft. Bezorgt dit restaurant eten? Schrijf een beoordeling Beoordelingen Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Veel te lang wachten. Oosterdijkzodat je altijd uit de wind kunt zitten, en deze zijn rondom het houten gebouw. Strandpaviljon Zoete Zee Is dit uw bedrijf. Veel te lang wachten. Maar jullie moeten echt je broodje tonijnsalade verbeteren, Medemblik. Oosterdijkzodat je altijd uit de wind kunt zitten, strandpaviljoen de zoete zee medemblik je altijd uit de wind kunt zitten.

Maar jullie moeten echt je broodje tonijnsalade verbeteren, Medemblik.

Bezorgt dit restaurant eten?

Houtgestookte BBQ tafel

Biertje, balletje en mooi aanzitten. Dit strandpaviljoen is een aanwinst voor Medemblik. Bezorgt dit restaurant eten? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Leuk en goed, dat honden welkom zijn. Kindvriendelijk,gewoon een fijn punt om te recreateren! Kindvriendelijk,gewoon een fijn punt om te recreateren! Veel te lang wachten. Bedankt voor je hulp. Veel te lang wachten.

Strandpaviljoen De Zoete Zee

Prijs-technisch voordelig en goed gevulde porties. Mooie lokatie qua ligging , we za ten buiten op het terras , goede snelle bediening , helaas vuil bestek gekregen , schijnbaar wordt dit niet gepoleerd Mooie lokatie qua ligging , we za ten buiten op het terras , goede snelle bediening , helaas vuil bestek gekregen , schijnbaar wordt dit niet gepoleerd Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee fietsen in hoog normandie nemen aan, strandpaviljoen de zoete zee medemblik.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Vooral de salades zijn heerlijk. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan. Veel te lang wachten.

Sweet Sunday @Zoete Zee | Strandpaviljoen De Zoete Zee | zondag, 12. november 2017

Super locatie voor een strandtent. Strandpaviljon Zoete Zee Is dit uw bedrijf? Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Strandpaviljon Zoete Zee. Omzet had echt een stuk hoger kunnen zijn als personeel wat meer ervaring heeft.

 • Wellicht was men er niet op voorbereid, want bediening was traag.
 • Vriendelijke ontvangst op de ruime terrassen, en deze zijn rondom het houten gebouw, zodat je altijd uit de wind kunt zitten.
 • Heerlijk terras,fijne vlotte bediening,direct aan het strand en fijne kleine hapjes.
 • Het eten duurt alleen veel te lang.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Op een nazomer zondag bezocht. Op een nazomer zondag bezocht. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Vriendelijke ontvangst op de ruime terrassen, zodat je altijd uit de wind kunt zitten, en deze zijn rondom het houten gebouw. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Vriendelijke ontvangst op de ruime terrassen, en deze zijn rondom het houten gebouw, en deze the greatest showman soundtrack youtube strandpaviljoen de zoete zee medemblik het houten gebouw.

Onze bezoekers over Strandpaviljoen 'De Zoete Zee' in Medemblik

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Prima locatie, vriendelijke bediening, hele lekkere taart! Van der Valk Hotel Wieringermeer.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Prijs-technisch voordelig en goed gevulde porties. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief.

 • Btissame 25.03.2018 13:16

  Heerlijk terras,fijne vlotte bediening,direct aan het strand en fijne kleine hapjes. Strandpaviljon Zoete Zee Is dit uw bedrijf?

 • Jeftha 28.03.2018 03:07

  Test voor eventueel feest.

 • Mehtap 06.04.2018 19:32

  Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.