Sd card kopen mediamarkt

 • Abonneren
 • Aandeel

Heb je de ideale SD-kaartlezer gevonden? Gegevens overzetten van een geheugenkaart naar je smartphone of pc doe je razendsnel met deze 2-in-1 kaartlezer van Hama. De compacte MRC is bijzonder breed inzetbaar want hij ondersteunt maar liefst 36 geheugenkaartformaten.

In veel gevallen ligt die verstopt in een doos met een netwerk aan kabels, waardoor hij vaak onvindbaar is. Als lid van de MediaMarkt Club worden al jouw bestellingen standaard gratis thuisbezorgd. Het gebeurt heel vaak dat met een nogal onhandige beweging of bruuske reactie op een van je multimedia-apparaten bepaalde bestanden ongewild worden gewist.

Ze vergroot tevens de opslagruimte van toestellen zoals een smartphone, fototoestel of tablet zonder de werking te vertragen. Koop gewoon een cardreader om ze van een externe geheugenkaart over te zetten naar je pc. Deze SD-kaartlezer neem je gemakkelijk mee in je broekzak of de binnenzak van je jas om het beeldmateriaal op andere computers te zetten.

Uitverkocht in onze webwinkel!

In voorraad 81 Sd card kopen mediamarkt in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven. In voorraad 81 Leverbaar in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven. Geheugenkaarten reageren zeer snel zodat je zelfs niet merkt dat je smartphone, zodat je je mooiste momenten moeiteloos kan bijhouden. In voorraad 81 Leverbaar in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven. Bij MediaMarkt profiteer je van de beste service.

Heb je de ideale SD-kaartlezer gevonden?
 • Een SD- of microSD-kaart biedt de mogelijkheid om je gegevens te beschermen tegen onbedoeld overschrijven en te voorkomen dat bestanden per ongeluk worden gewist. Met de Multi cardreader all-in one van Hama kunnen vrijwel alle gangbare geheugenkaarten uitgelezen worden.
 • Plaats je geheugenkaart in de stick en sluit hem aan op je computer.

Een geheugenkaart kan worden gebruikt in elk toestel en je opgeslagen gegevens kunnen worden overschreven en gewist zo vaak je zelf wil , zodat je je mooiste momenten moeiteloos kan bijhouden.

Class 10 71 Alles weergeven Minder weergeven. Deze SD-kaartlezer neem je gemakkelijk mee in je broekzak of de binnenzak van je jas om het beeldmateriaal op andere computers te zetten. Een SD-kaart stop je gewoon in je multimedia-apparatuur zodat je bestanden en toepassingen in het geheugen kunt opslaan. Bewaar je mooiste herinneringen op een geheugenkaart Een SD-kaart stop je gewoon in je multimedia-apparatuur zodat je bestanden en toepassingen in het geheugen kunt opslaan.

De kaartlezer biedt ondersteuning aan 25 geheugenkaartformaten.

 • Daarnaast heb je ze in verschillende kleine en grote formaten.
 • Dat is erg handig als je bezig bent met belangrijke documenten en bestanden in je computer. Schrijf- en leessnelheid Geheugenkaarten reageren zeer snel zodat je zelfs niet merkt dat je smartphone, tablet of fototoestel met een extern opslagmedium werkt.

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld bankpassen en identiteitskaarten te lezen. De compacte MRC is bijzonder breed inzetbaar want hij ondersteunt maar liefst 36 geheugenkaartformaten.

De compacte MRC is bijzonder breed inzetbaar want hij ondersteunt maar liefst 36 geheugenkaartformaten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld sd card kopen mediamarkt en identiteitskaarten te lezen.

Of je de Snappy USB 3.

Een micro SD-kaart voor meer geheugen

Beschikbaarheid in de winkel Bekijk alle bezorgopties. Als lid van de MediaMarkt Club worden al jouw bestellingen standaard gratis thuisbezorgd. In voorraad 81 Leverbaar in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven. Je hebt razendsnel toegang tot de data op je geheugenkaarten.

Een bijkomend voordeel is dat de batterij van de camera niet onnodig veel energie verbruikt bij het overzetten van het beeldmateriaal en je ondertussen je device gewoon kunt blijven gebruiken. In voorraad 81 Leverbaar in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven.

In voorraad 81 Leverbaar in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven. In voorraad 81 Leverbaar in 14 dagen 8 Alles weergeven Minder weergeven, sd card kopen mediamarkt.

Beschikbaarheid in de winkel Bekijk alle bezorgopties. Bewaar je gegevens volkomen veilig op onze modellen van geheugenkaarten hierboven.

Productomschrijving voor SAMSUNG MicroSD Evo 32 GB

Schrijf- en leessnelheid Geheugenkaarten reageren zeer snel zodat je zelfs niet merkt dat je smartphone, tablet of fototoestel met een extern opslagmedium werkt. De cardreader beschikt veelal over een USB 2. Deze SD-kaartlezer neem je gemakkelijk mee in je broekzak of de binnenzak van je jas om het beeldmateriaal op andere computers te zetten. Het gebruikte model is een SD-kaart of microSD-kaart, naargelang de grootte van de kaartlezer.

Loting knvb beker live blog hierbij aan je jaarlijkse belastingaangifte en andere overheidsformulieren, sd card kopen mediamarkt. Een geheugenkaart kan worden gebruikt in elk toestel en je opgeslagen gegevens kunnen worden overschreven en gewist zo vaak je zelf wilfototoestel of tablet zonder de werking te vertragen.

Ze vergroot tevens de opslagruimte van toestellen zoals een smartphone, fototoestel of tablet zonder de werking te vertragen. Uitverkocht in onze webwinkel. Denk hierbij aan je jaarlijkse belastingaangifte en andere overheidsformulieren. Uitverkocht in onze webwinkel. Bij de meeste modellen sd card kopen mediamarkt je filmpjes in full HD bekijken en opslaan zonder dat je toestel trager werkt.

SD Speicherkarte: Die clevere Lösung

Ze zijn in staat om tientallen soorten geheugenkaarten af te lezen. HAMA in-1 kaartlezer Artikelnummer. Snel en gemakkelijk online jouw cardreader kopen Heb je de ideale SD-kaartlezer gevonden? Het gebeurt heel vaak dat met een nogal onhandige beweging of bruuske reactie op een van je multimedia-apparaten bepaalde bestanden ongewild worden gewist.

Dat is erg handig als je bezig bent met belangrijke documenten en bestanden in je computer? Heb je de ideale SD-kaartlezer gevonden. Als je vaker met dit soort grote bestanden werkt, dan wordt je aangeraden om een variant met USB 3.

 • Mariëlla 27.12.2018 15:48

  Als lid van de MediaMarkt Club worden al jouw bestellingen standaard gratis thuisbezorgd. Geheugenkaart 87 Memory Stick 2 Alles weergeven Minder weergeven.

 • Havva 30.12.2018 18:22

  Deze Hama USB 3. Hoewel een cardreader vaak wordt gebruikt voor het overzetten van visueel materiaal, beschikken grotere varianten over meer functies.