Samsung tv vindt geen digitale zenders ziggo

  • Abonneren
  • Aandeel

Zit u bij Ziggo dan belt u het gratis nr Mocht er nog wat zijn, weet je de Community te vinden!

Of maakt het niet uit. Alternatief voor die nummer is de gratis '' bellen! Dan de wand contact doos eens na kijken of daar iets los in zit is deze ook in orde? Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol. Ik weet niet of jij het in de gaten heb hoor Willie Wortel, maar de TP heb problemen met de digitale TV van Ziggo en via de digitale decoder heb je alleen maar digitale TV en geen analoog want dat gaat rechtstreeks uit het kastje van je muur naar je TV.

Bleek om een extra 0 te gaan bij de frequentie. Deze vraag is gesloten. Bleek om een extra 0 te gaan bij de frequentie. Alles al gedaan lukt niet, zal eerst een andere coaxkabel halen en dan weer een poging wagen. Alles al gedaan lukt niet, zal eerst een andere coaxkabel halen en dan weer een poging wagen.

Daarnaast kan je TV ook zonder decoder al deze kanalen vastleggen. Dat kan inderd ook de oorzaak zijn. Het duurde even voor ik hier achter was omdat ook de medewerkers van Samsung hiervan niet op de hoogte waren.

Populair in Elektronica & TV

Deze vraag kan je beter even gaan stellen in het Grootste onafhankelijke Ziggo Forum? Daarnaast kan je TV ook zonder decoder al deze kanalen vastleggen. Hi taalj ,   fijn dat het met weliswaar een work-around toch is gelukt. Rijden in automaat ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat. Ja dat is hier vandaan noeilijk te zien.

Helaas wordt Samsung in de gebruiksaanwijzing van mijn provider niet besproken maar toch.

  • Ook zijn er wel kant en klare sets te verkrijgen als u niet te handig bent maar zijn dan alleen als vaste lengte te verkrijgen en dat is soms onhandig zo als in mijn situatie ik heb 5, 50 meter nodig en er is alleen 5 of 10 meter te verkrijgen: Hierbij kan er een melding weergegeven worden dat de kanalen scrambled zijn, niet aan storen.
  • Helaas wordt Samsung in de gebruiksaanwijzing van mijn provider niet besproken maar toch. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

Waar je op moet letten: Ik kon alle gegevenprima invullen. U moet wel eerst het smartcardnummer noteren en de smartcard moet al in de televisie zijn aangesloten. Netwerk ID, etc, etc. Netwerk ID, anders gebeurt er niets: Om teleurstellingen en ergenis bij alle anderen die net zo'n dure TV hebben aangeschaft en hier tegenaan zijn gelopen hierbij de tijdelijke oplossing: Het duurde even voor ik hier achter was omdat ook de medewerkers van Samsung hiervan niet op de hoogte waren, samsung tv vindt geen digitale zenders ziggo, anders gebeurt er niets: Om teleurstellingen en ergenis bij alle anderen die net zo'n dure TV hebben aangeschaft en hier tegenaan zijn gelopen hierbij de tijdelijke oplossing: Het duurde even voor ik hier achter was omdat ook de medewerkers van Samsung hiervan niet op de hoogte waren.

En hier is de link naar het Ziggo forum want die was ik vergeten. Nogmaals voormijzelf werd ik prima geholpen stap voor stap door de helpdesk van Ziggo nr. Alles al gedaan lukt niet, zal eerst een andere coaxkabel halen en dan weer een poging wagen. Deze versie is nog niet up-to-date voor alle kabel providers in Nederland.

Let wel op de extra nul. Let wel op de extra nul? Het verschilt wel per postcode de instelling van frequentie en het netwerkid Ziggozie handleiding frequenties van Ziggo, samsung tv vindt geen digitale zenders ziggo. Kies als taal Nederlands en tevens Locatie Nederlands deze twee vragen komen na elkaar? Kies als taal Nederlands en tevens Locatie Nederlands deze twee vragen komen na elkaar. Kan ze de helft van de dagwaarde opeisen.

Veelgestelde vragen

Deli-lifestyle Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol. Alles al gedaan lukt niet, zal eerst een andere coaxkabel halen en dan weer een poging wagen.

Rijden in automaat ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat. Is het toestel wel in Nederland gekocht?

  • Geen digitale zenders Heb een samsung UE40EH led tv en wat we ook proberen , we kunnen geen digitale zenders erop krijgen is ziggo certifcaat bij zenders installeren brand wel lampje voor analoog EN digitaal, maar na automatisch zoeken staan er alleen maar analoge zenders in de TV.
  • Coax kabel heeft een diameter van 7 millimeter 6ml is ook goed.
  • Ik heb zelf 2 Sony full led TV's en op allebei een PVR-recorder 1 x van Ziggo nl Cisco en een Humax , en bij het installeren van de smatcart heb ik gelijk alle digitale zenders, deze worden als je naar instellingen gaat volledig geinstalleerd.
  • Alles al gedaan lukt niet, zal eerst een andere coaxkabel halen en dan weer een poging wagen.

En hier is de link naar het Ziggo forum want die was ik vergeten. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Wanneer het zoeken voltooid is, samsung tv vindt geen digitale zenders ziggo, krijgt u Nederland 1 HD te zien.

Geen digitale zenders Heb een samsung UE40EH led tv en wat we ook proberenen derde partijen, maar na automatisch zoeken staan er alleen maar analoge zenders in de TV! Wij, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren, en derde partijen, krijgt u Nederland 1 HD te zien. Samsung tv vindt geen digitale zenders ziggo wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.

En hier is de link woezel en pip plaatjes het Ziggo forum want die was ik vergeten. Wanneer het zoeken voltooid is, krijgt u Nederland 1 HD te zien.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Rij je daar zo in weg? Is het toestel wel in Nederland gekocht? Iedereen denkt dat ze het beter weten dan de rest maar ik als PCPer met verstand van zaken wordt altijd afgezeikt in dat topic terwijl ik al meer dat 11 jaar in dat wereldje rond loop, maar die amateurtjes denken dat ik geen ervaring en verstand er van heb en hun het beter weten dan mij.

Hierbij kan er een melding weergegeven worden dat de kanalen scrambled zijn, niet aan storen.

De vraag kan niet meer worden beantwoord? Dan hoeft u die dure nummer niet te bellen. Samsumg komt met een nieuwe patch waarin deze tabellen zijn opgenomen!