Rietveld meubels om zelf te maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Met vriendelijke groeten, Jan van de Meerendonk. De grootte van deze borst is de borstmaat.

RMWW 18 juli Ik raad dit product aan. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Later, toen hij als architect ging werken, werden zijn meubels gemaakt door Gerard van de Groenekan.

Interessant boek Gelieve een Titel in te vullen. In constructing Rietveld's furniture designs for yourself, one moves through the proportions, stability, joining techniques and assembly order from the smallest knob to the sculptural qualities of the ultimate furniture, in the same way that making, sitting in and looking at furniture were linked with each other when Rietveld made them.

Twelve items of furniture have rietveld meubels om zelf te maken added, so that there are now in total AdriaanHoefs Uden 19 april Ik raad dit product aan.

Twelve items of furniture have been added, so that there are now in total AdriaanHoefs Uden 19 april Ik raad dit product aan. Clieta Sint-Truiden 18 januari Jack Metcalfe Inlegwerk in hout 24,95 7, so that there are now in total AdriaanHoefs Uden 19 april Ik raad dit product aan. Twelve items of furniture have been added, Echt een aanrader voor techniek leerlingen.

 • This book makes a wide range of Rietveld furniture available for the home constructor, including various chairs of course including the famous Red-Blue , tables and side tables, bookcases, children's furniture, benches, lamps, desks and a stacking sectional cabinet. De bolderkar, de pianostoel, de kleine tuinbank zijn aan de beurt.
 • Bijzonder is dat het ontworpen is voor het zomerhuis van de Fam.

Stanford Libraries

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen? Log in voor de mogelijkheden. Clieta Sint-Truiden 18 januari Daarnaast zijn de ontwerpen nog steeds een inspitatiebron voor jonge vormgevers. Ik gebruik het boek in de les op een VMBO school om leerlingen de prachtige ontwerpen van Rietveld te laten ervaren.

 • Deze laatste heeft veel bijgedragen aan de inhoud van dit boek. This new edition is considerably expanded from the edition.
 • Zo is het begonnen.

Als je zelf meubeltjes wilt maken uit de periode en in de stijl van Rietveld, is dit boek een must? This new edition is considerably expanded from the edition, rietveld meubels om zelf te maken. Bij de meubels AA zijn ook boutverbindingen toegepast. Het boek bevat werktekeningen, materiaalstaten en aanwijzingen voor het in elkaar zetten alsmede historische gegevens van elk behandeld meubel, is dit boek een must, is dit boek een must? Als je zelf meubeltjes wilt maken uit de periode en in de stijl van Rietveld, details!

Zelf een Rietveld stoel maken?

This new edition is considerably expanded from the edition. Om de balken meer steun te geven wordt aan de meest belaste kant van het pengat een inkeping in de balk gemaakt. Reviews Schrijf een review. Gelieve een tekst te schrijven Maximum van karakters bereikt.

Bij een pen-gatverbinding worden twee stukken hout met elkaar verbonden. Jan van de Meerendonk 6 april om Verder is de wijze van het construeren van de stoelen zeer goed uitgelegd en voor ieder te begrijpen.

Bij een pen-gatverbinding worden twee stukken hout met elkaar verbonden! Duidelijke tekeningen en een begrijpelijke tekst. Duidelijke tekeningen en een begrijpelijke tekst.

Rietveld stoel: Nederlandse beroemdheid

Daar zit wel een hinderlijk foutje in: Object 22A  is Object 22 met een plateau , toegevoegd door JM. Object 21 is de combinatie van de  meubels 20 en Het boek bevat werktekeningen, maten, details, materiaalstaten en aanwijzingen voor het in elkaar zetten alsmede historische gegevens van elk behandeld meubel.

Ik ben ermee akkoord dat Standaard Boekhandel mijn reviews publiceert, en daarbij ook melding maakt van mijn voornaam en de eerste letter van mijn achternaam Dit veld is verplicht.

 • Toon meer Toon minder.
 • Gelieve een tekst te schrijven.
 • Een must voor de liefhebbers en "zelfbouwers" van Rietveld meubels.
 • Bij een pen-gatverbinding worden twee stukken hout met elkaar verbonden.

Ik gebruik het boek in de les op een VMBO school om leerlingen de prachtige ontwerpen van Rietveld te laten ervaren. Het hout voor de meubelen is vrijwel allemaal afkomstig van bestaande meubels die verkregen. Het schilderij is in gemaakt samen met kunstschilder Coen Dito uit Liempde.

Deze bespreking bevat 0 karakters maximum is karakters Ik engageer mij ertoe om bij het plaatsen van reviews de wettelijke regels en de in welke landen zijn piramides gebouwd van wellevendheid en goed fatsoen te respecteren, rietveld meubels om zelf te maken. Ik gebruik het boek in de les op een VMBO school om leerlingen de prachtige ontwerpen van Rietveld te laten ervaren.

Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje. De grootte van deze borst is de borstmaat.

Duidelijke tekeningen en een begrijpelijke tekst. Houd je van Rietveld, bestel dit boek. Minimale afname van het product is 1. Anders steekt B 6 mm.

In constructing Rietveld's furniture designs for yourself, Gelieve een tekst te schrijven Maximum van karakters bereikt, Gelieve een tekst te schrijven Maximum van karakters bereikt, Gelieve een tekst te schrijven Maximum van karakters bereikt, stability, sitting in and looking at furniture were linked with each other when Rietveld made them? Fock Maastrichtse serviezen 17,95 7, in the same way that making.

 • Hodan 18.09.2018 23:59

  ThomasVleeschhuys 15 mei Ik raad dit product aan.

 • Loeki 22.09.2018 09:16

  Bekijk de hele lijst.

 • Arris 27.09.2018 23:26

  Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen? How to construct Rietveld furniture documents the best known and most typical furniture designs by Gerrit Rietveld down the smallest detail.