Restaurant paviljoen sluishaven ooltgensplaat

  • Abonneren
  • Aandeel

Als dat geen smikkelen is!! Wij hopen jullie een andere dag tegemoet te komen! Routes langs dit mooie plekje Wandelen langs het Volkerak op Goeree-Overflakkee.

Vanavond kunt u genieten van een leuk Paas Diner! Soms voor goede doelen maar ook vaak gewoon voor de lol. Eetcafé oude molen Oudemolensedijk 22, Oudemolen. Buutenplaets Beste gasten, Het is zover! Paviljoen Sluishaven, lekker eten voor weinig geld!!!! Vanaf nu wordt de website zonder advertenties getoond en verder kun je gebruikmaken van de gesproken routebegeleiding op de app voor iOS.

Willemstad Fietsroute 39,93 km.

Het is een succesvol maar vooral gezellig jaar geweest, voor het warme onthaal wat zij ons geboden hebben hier aan het pittoreske Ooltgensplaat, restaurant paviljoen sluishaven ooltgensplaat, waarvoor wij graag al onze nieuwe vrienden en gasten willen bedanken.

Meer mooie routes in de buurt. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties. Goeree-Overflakkee Fietsroute 45,26 km? Meer mooie routes in de buurt.

Langs het Volkerak beschikt Paviljoen Sluishaven over 8 camperplaatsen met elektra, een pont voor wandelaars en fietsers vaart 2 keer per dag , een trailerhelling en een eco-speeltuin. Beste gasten, Het is zover! Nederland Zuid-Holland Paviljoen Sluishaven.
  • Vandaag heeft Paviljoen Sluishaven een nieuwe dag hap in de aanbieding!
  • Mooie locatie aan het Volkerak met groot buitenterras aan het water. Vriendelijke bediening, prima eten voor een redelijke prijs.

Geniet van een advertentievrije site

Heb je de route. Rondje Willemstad - Oolt R Haringvliet linksom Start: Na druk bezig geweest te zijn met het voorbereiden hebben wij onze eerste klanten kunnen verwelkomen, bedankt voor het komen en het was een genoegen om jullie te ontmoeten! Dank voor uw begrip en graag verwelkomen wij u op alle andere mooie dagen terug!

Zierikzee Fietsroute 82,76 km.

Ouddorp Fietsroute 93,72 km. Rondje Sluishaven - C-groep Start: Als dat geen smikkelen is!. Salade voor een verjaardagsfeestje vanavond, ook voor al uw feestjes!.

Ouddorp Fietsroute 93,72 km.

We rusten niet voor Sluishaven een toeristische hotspot is voor het oostelijke deel van ons mooie eiland. Nogmaals iedereen bedankt en wij hopen dat jullie snel weer eens komen kijken hoe gezellig het er nu uitziet! Schitterend gelegen aan het Volkerak combineert het sindsdien een simpele keuken met een tergend trage en ongeinteresserde bediening.

De uitgebreide menukaart biedt je vele mogelijkheden. De uitgebreide menukaart biedt je vele mogelijkheden. De feestelijke opening vind plaats op 27 mei aanstaande.

Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt! De feestelijke opening restaurant paviljoen sluishaven ooltgensplaat plaats op 27 mei aanstaande. De Suikerpee oostzijstraatDinteloord.

Een hapje of een uitgebreide maaltijd mét schitterend uitzicht

Wij wensen Rob en Jing een hele goede tijd toe op Sluishaven. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten. Events Ooltgensplaat weesmolenstraat Een nieuw stel dames gaat daar nu hopelijk verbetering in brengen. Top heerlijk geluncht op terras met een prachtig uitzicht op het Volkerak druk met boter.

  • Vandaag heeft Paviljoen Sluishaven een heerlijke daghap!
  • Deel dit mooie plekje Facebook.
  • Probeer deze functies uitgebreid en ga er lekker op uit!
  • Vanaf vandaag zijn wij elke maandag weer gesloten.

Gezocht rondvaartboot oud schipper voor seizoens werk op de boten van Waterpoort-Rondvaarten liefst uit de regio. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten. Zin in een lekker biertje. Ja Nee Weet ik niet zeker. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten? Zin in een lekker biertje. Na druk bezig geweest te zijn met het voorbereiden hebben wij onze eerste klanten kunnen verwelkomen, bedankt voor het komen en het was een genoegen om jullie te ontmoeten, restaurant paviljoen sluishaven ooltgensplaat.

Wilt u dat uw bedrijf top Bar in Ooltgensplaat wordt.

Upgrade je account naar premium

Ooltgensplaat Fietsroute 30,55 km. Zijn er drie maal in twee dagen naartoe gereisd. Kaffee de Bonnefooi Stoofdijk 26, Dinteloord. De Suikerpee oostzijstraat , Dinteloord.

Altijd heerlijk op een zaterdag? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.