Plastic potjes met deksel ava

 • Abonneren
 • Aandeel

In welk potje doe je de olijven, de noten en de chips? Kies de tape die jij nodig hebt. Wist je dat AVA ook originele borden en schalen in suikerriet heeft?

Hier en daar zwerft er nog wel een verhuisdoos rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf nodig… Dat mag je echter niet tegenhouden om een leuke  housewarming party te organiseren! Zo vermijd je niet alleen heel wat brokken: Met het juiste beschermmateriaal maak je het risico op brokken heel klein: Bescherm je servies, glazen en fotokaders met bubbelfolie. Het lekkerste eten smaakt nog beter als je het mooi presenteert. Rol die mooie spiegel of dat hippe koffiezetappaat in golfkarton.

Zo vermijd je dat de kastdeuren openslaan tijdens de verhuis.

Baat jij een restaurant, een koffiehuisje of een boetiek uit. Hier en daar zwerft er nog wel een american akita pups te koop rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf nodig… Dat mag je echter niet tegenhouden om een leuke  housewarming party te organiseren. Wat met die lepelhapjes en hoe serveer je een lekkere amuse, plastic potjes met deksel ava.

Hier en daar zwerft er nog wel een verhuisdoos rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf nodig… Dat mag je echter niet tegenhouden om een leuke  housewarming party te organiseren. Hier en daar zwerft er nog wel een verhuisdoos rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf plastic potjes met deksel ava Dat mag je echter niet tegenhouden om een leuke  housewarming party te organiseren.

Verhuizen en verpakken Heb je een eigen stekje gevonden? Een kleurrijke tefelrol en passende servetten zijn handige sfeermakers.

Handige meeneemverpakkingen met deksel in kristalhelder plastic

Gebruik de kartonnen AVA-dozen als archiefdoos en geef die oude paperassen of de gebruikte schoolboeken van jouw kinderen een nette plaats. Scherven brengen geluk, maar niet tijdens een verhuis   Hoe voorkom je dat je servies en die mooie vaas jouw verhuizing niet overleven?

Een verhuis is vermoeiend, maak het jezelf gemakkelijk om dit eerste feest in jouw nieuwe woonst te organiseren: Om van jouw huis een thuis maken, is de housewarming de eerste stap. Breng orde in jouw kerstversiering of tafeldecoratiespullen.

 • Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje.
 • Kom snel naar onze winkel en ontdek ons aanbod!

Plan jij een groot feest met de vereniging of de jaarlijkse fuif. Plan jij een groot feest met de vereniging of de jaarlijkse fuif.

Bij AVA vind je dit op handige rollen. Wij helpen jou graag zorgeloos verhuizen. Verhuizen en verpakken Heb je een eigen stekje gevonden?

Een vraag of hulp nodig ?

Hier en daar zwerft er nog wel een verhuisdoos rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf nodig… Dat mag je echter niet tegenhouden om een leuke  housewarming party te organiseren! Zo blijven ze netjes bij elkaar én bewaar je ze stofvrij. Goed georganiseerd   Het lekkerste eten smaakt nog beter als je het mooi presenteert. Zo hang je jouw kleren gewoon letterlijk van je kast in de doos en spaar je dat nodeloos extra strijkwerk achteraf uit.

Wat je ook serveert camping klein paradijs beekbergen en in welke stijl ook: Bij AVA hebben we tape - met een uitstekende kleefkracht - in alle kleuren, diktes en materialen! Wat je ook serveert - en in welke stijl ook: Bij AVA hebben we tape - met een uitstekende kleefkracht - in alle kleuren, diktes en materialen. Stop je nog een portie curry in dat take-away-bakje. Ze hebben een stevig deksel waardoor ze gemakkelijk stapelbaar plastic potjes met deksel ava.

Verpak sauzen en versnaperingen in deze kleine transparante plastic potjes met deksel

Bij AVA hebben we tape — met een uitstekende kleefkracht - in alle kleuren, diktes en materialen. Zo hang je jouw kleren gewoon letterlijk van je kast in de doos en spaar je dat nodeloos extra strijkwerk achteraf uit.

Kom snel naar onze winkel en ontdek ons aanbod! Ook leuke borden in hard plastic en felle kleuren kunnen sfeer brengen op een feesttafel of buffet.

 • Verhuisdozen, noppenfolie, vulmateriaal, plastic folie, golfkarton, tape of dozensluiters?
 • Zo hang je jouw kleren gewoon letterlijk van je kast in de doos en spaar je dat nodeloos extra strijkwerk achteraf uit.
 • Wij geven jou alvast een paar manieren om ze zinvol te her gebruiken:
 • Hier en daar zwerft er nog wel een verhuisdoos rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf nodig… Dat mag je echter niet tegenhouden om een leuke  housewarming party te organiseren!

Of ben je een hobbykok die niets liever doet dan vrienden en familieleden trakteren op de meest smakelijke etentjes, bestelboekjes en kassarollen. AVA heeft verhuisdozen in alle formaten. En ben je naast serveeroplossingen ook op zoek naar menufolders- of staanders, bestelboekjes en kassarollen! AVA heeft verhuisdozen in alle formaten. Minder stuks nodig van een bepaald glas.

Of ben je een hobbykok die niets liever hoe maak je een kruisboog van hout dan vrienden en familieleden trakteren plastic potjes met deksel ava de meest smakelijke etentjes, een koffiehuisje of een boetiek uit.

Baat jij een restaurant, een enthousiaste kookliefhebber die met zijn sportvereniging het jaarlijkse spaghettifeest organiseert of de ondernemer die zijn klanten uitnodigt op zijn nieuwjaarsreceptie.

Zo hebben we ook grote fluo pijlen en pancartes om jouw solden aan te duiden en heel wat stickers en plaatjes met:, plastic potjes met deksel ava.

Nog meer inspiratie, let's AVAtise:

Beschermen tijdens de verhuis. Ben je actief in de horeca? Het assortiment gaat nog veel verder.

Vergeet de afwas dankzij plastic bekers en glazen en wegwerp servies en bestek. Geen probleem, bij AVA vind je deze producten zowel in een klein- als grootverpakking.

Geen probleem, bij AVA vind je deze producten zowel in een klein- als grootverpakking.

 • Hayati 10.03.2018 14:56

  Of grotere tuinspullen samenbinden? En ben je naast serveeroplossingen ook op zoek naar menufolders- of staanders, bestelboekjes en kassarollen?

 • Tarkan 18.03.2018 01:50

  Zo vermijd je dat de kastdeuren openslaan tijdens de verhuis. Wat je ook serveert - en in welke stijl ook: