Openingstijden kringloop de springplank zoetermeer

 • Abonneren
 • Aandeel

Woonwarenhuis De Springplank October 12 ·. Het meest succesvolle jaarlijkse evenement van De Springplank.

Schoenen vaak wel van goede kwaliteit. Al met al een prima winkel, maar voor mij geen favoriet. Woonwarenhuis De Springplank November 17 at 6: Woonwarenhuis De Springplank November 6 at 1: Voor een compleet overzicht kijk op ons menu.

Wees er snel bij. Op deze manier kunnen zij door in de winkel te werken werkervaring opdoen of hun dag op een nuttige manier besteden. Dit betekent dat we als goed doel zijn aangemerkt. Dit betekent dat we als goed doel zijn aangemerkt. Wees er rijbewijs verlengen den bosch bij.

Chez Barbier

Deel ook je ervaringen met Woonwarenhuis De Springplank. Woonwarenhuis De Springplank added 3 new photos. Daar kan het gerecycled worden. Op zoek naar een leuk servies of een mooi dressoir? Kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank in Zoetermeer heeft een breed assortiment aan tweedehands artikelen.

De cd's zijn voornamelijk zgn reeksen zoals turn up the bass, knuffelrock etc. Contact - Toon e-mailadres despringplank.

 • Email or Phone Password Forgot account?
 • Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt.

Schrijf een review Schrijf een review. Iedereen die ons team wil versterken is welkom voor een gesprek. Information about Page Insights Data.

Zo zijn er honderden producten per dag die geprijsd moeten worden. Alle spulen die zowel binnen als buiten worden gebruikt komen wel eens bij ons binnen.

Kringloop Koning

Renee op 4 april Producten: Ik heb er al vaak leuke en zeer goede kleding vandaan gehaald in mijn kleine maat. We kijken dan wat de mogelijkheden voor jou zijn in ons bedrijf.

Help anderen door meer te vertellen over Woonwarenhuis De Springplank. Dit betekent dat we als goed doel zijn aangemerkt. Dit betekent dat we als goed doel zijn aangemerkt. Een deel van het personeel heeft een beperking, zij worden begeleid door ander personeel.

Een deel van het personeel heeft een beperking, zij worden begeleid door ander personeel, openingstijden kringloop de springplank zoetermeer.

2e Hands Nieuwe Kans

Het meest succesvolle jaarlijkse evenement van De Springplank. Fijn personeel, heel attent! Ik ga vaak even langs bij De Springplank om spulletjes te brengen en kom dan vaak ook weer met iets moois thuis.

Elisabeth op 10 april Ik ga vaak even langs bij De Springplank om spulletjes te brengen en kom dan vaak ook weer met iets moois thuis.

 • Woonwarenhuis De Springplank October 16 ·.
 • En ook veel goede films op de grote DVD afdeling en mooie, nieuw uitziende boeken.
 • Schoenen vaak wel van goede kwaliteit.
 • De Springplank heeft verschillende Vloerkleden!!

Wij helpen u hierbij en zorgen dat alle spullen verkocht of opgeruimd worden. Alle lof voor deze zaak. Daarnaast kleding meubels en nog veel meer!.

Wij hebben besloten dit niet te doen. Op deze manier kunnen zij door in de winkel te werken werkervaring opdoen of hun dag op een nuttige manier besteden. Wij helpen u hierbij en zorgen dat alle spullen verkocht of opgeruimd worden. Woonwarenhuis De Openingstijden kringloop de springplank zoetermeer added 3 new photos. Woonwarenhuis De Springplank added 3 new photos.

Bekijk ook...

In het Repair Café van kringloopwinkel De Springplank kunnen defecte apparaten gerepareerd worden. Niet groot, maar zo leuk en gezellig. Wij halen het kosteloos bij jou thuis op.

Heel veel kerst accessoires voor kleine prijsjes. Woonwarenhuis De Springplank October 16 Instagram. Heel veel kerst accessoires voor kleine prijsjes.

 • Ismail 19.03.2018 11:24

  Het viel op dat de boeken nu veel lagere prijzen hadden dan de vorige keer nu tussen de 1 en 1,50 euro. Kortom schoon, gezellig en voldoende keuze, voor een ieder wat wils.

 • Winand 28.03.2018 16:11

  Vooral kleding, snuisterijen, dvd's en boeken.

 • Roan 03.04.2018 10:33

  Sommige artikelen zijn spotgoedkoop en anderen overpriced. Verrassend is het personeel deze bestaan uit mensen met een meervoudige beperking.