Niet ongesteld en negatieve test

 • Abonneren
 • Aandeel

De afgelopen 2 maand heb ik wel constante rug en onderbuikpijn gehad, veel moeten boeren, snel moe, en veel witverlies bah. Ik was 21 dagen over tijd voordat ik een positieve test had. Afkeer tegen alcohol was gisteren voor het eerst sterk aanwezig.

Net als bij stress en ondergewicht, verstoort extreme lichaamsbeweging de hormoonhuishouding. Al 4 testen gedaan van de Trekpleister de goedkoopste testen die per 2 worden verkocht maar allemaal negatief.

Iemand enig idee wat dit kan zijn? Door alle stress en spaning kan het nog even extra lang duren voordat je weer ongesteld wordt. Nu was de 9e mijn 1e NOD, maar tot op heden dus nog niets! Nu ben ik alweer 3 dagen overtijd terwijl ik normaal gezien een cyclus van 28 dagen had althans voor de MK.

Ik ben nu zo'n 3 dagen niet ongesteld en ik verlies gele slijm en de test zegt dat ik niet zwanger ben, wat niet ongesteld en negatieve test dat. Als deze klachten enkele dagen achter elkaar aanhouden is het tijd om een test te gaan uitvoeren. Zwanger worden ovulatie vruchtbaarheid vruchtbaarheidscalculator behandeling testen online zwangerschapstest temperatuurkaart.

We hebben in mijn vorige cyclus onveilige seks gehad maar dit was twee dagen na de eisprong. Ik hoop dat ik dan wat wijzer wordt. Ik hoop dat ik dan wat wijzer wordt.

Dat je dus telefonisch een consult hebt? Een andere mogelijkheid is, is dat je vlak voor je ovulatie zwanger bent geraakt. Beste Jannie, het is altijd een zeer spannend moment als je vermoed dat je zwanger bent.

Optie 1, je bent gewoon zwanger

Waar je wel goed mee moet uitkijken is je duizeligheid: Als jij een regelmatige cyclus hebt, dan zouden jullie, volgens mijn berekeningen, ver na jouw eisprong hebben gevreeen. Zijn er mensen die het zelfde hebben meegemaakt? Ik werd de volgende dag direct niet zo goed, ik had buikpijn en heb pijnlijke en grotere borsten, van het weekend begon ik hoofdpijn ook erbij te krijgen, heb een test gedaan en deze was negatief. Kunnen deze hormonen bijwerkingen geven, zo ja, welke?

December was normaal, alleen nu ben ik dus al 3 weken over tijd! Wat moet ik nu?

Late bevruchting en late innesteling volgens de gyn. Heb dit nog nooit meegemaakt en ben ondertussen al 2 jaar bezig om zwanger te geraken. Deze kunnen ervoor zorgen dat je een onregelmatige menstruatie hebt of dat je ongesteldheid zelfs uitblijft.

Nu moest ik 2 dec ongesteld hoe maak je bloemkool nasi, maar dat gebeurde niet, niet ongesteld en negatieve test.

De baby zal in dat geval pas een week later dan uitgerekend rijp zijn om geboren te worden.

Optie 2, je bent helaas niet zwanger

Ik heb 3 kindjes en ben nu overtijd. O ja, wel even erbij vermelden: Nog veel succes voor alle dames die zwnger willen worden groetjes. Maak een account aan bij Ouders van Nu.

Ik moest vorige week zaterdag ongesteld worden, Sinds nov gestopt met de pil. Sinds aug gestopt met de pil! Ravishaik wil je echt van harte aanraden om te proberen een telefonische consult te maken met je Nederlandse huisarts. Ravishaheb woensdag een test gedaan met een halve week over tijd dus en die was negatief.

Sinds aug gestopt met de pil, niet ongesteld en negatieve test.

VIVA op social media

Het komt vaker voor dat vrouwen negatioef testen en later blijkt dat ze toch echt zwanger zijn! Het komt inderdaad vaker voor dat vrouwen hun menstruatie overslaan en dat kan door een combinatie van factoren komen, bij jou vermoedelijk door de wisselende hormooninname met daarbovenop je antibioticakuur.

Maar ook weer niet positief test. Nu was de 9e mijn 1e NOD, maar tot op heden dus nog niets! Ik hoop dat het voor jou ook zo mooi uitpakt!

 • Iets later want normaal altijd de 23ste.
 • Ik ben wel erg moe, maar dat kan ook van de drukte momenteel zijn.
 • Nu had ik tussen de ei en menstruatie steken in mijn borsten.
 • Goedemorgen meiden, Ik weet niet of er hier nog iemand actief is maar ik las jullie verhalen en heb hetzelfde.

Ik begrijp wel dat onze situaties wellicht niet hetzelfde zijn, maar wordt niet ongesteld Auteur. Ik begrijp wel dat onze situaties wellicht niet hetzelfde zijn, maar niet de misselijkheid die ik had toen ik zwanger was van mijn dochter. Ik begrijp wel dat onze situaties wellicht wat is leuk om te doen in nederland hetzelfde zijn, maar wordt niet ongesteld Auteur.

Nu ben ik dus anderhalve week lang aan het testen, maar wordt niet ongesteld Auteur, niet ongesteld en negatieve test, maar ik wilde even niet ongesteld en negatieve test weten dat het soms een tijd kan duren voordat test positief wordt. Het kan best dat je wel zwanger bent maar het kan net zo goed dat je niet zwanger bent.

Voor een zwangerschap heeft je lichaam immers veel energie nodig. Ik heb vlagen van misselijkheid, maar ik wilde even laten weten dat het soms een tijd kan duren voordat test positief wordt.

Ben ik zwanger?

Een andere vraag, van alle langere cycli die ik heb gehad, heb ik deze maand een echt lange cyclus 37 dagen, drie dagen geleden een paar dagen bruine afscheiding gehad, dat is nu weer over. Spannend, Louise, ben benieuwd! Andere lichaamsprocessen komen daardoor op een lager pitje te staan.

Na 4j terug wennen aan mijn maandstonden en in juli kwamen ze door na 28 dagen. Na 4j terug wennen aan mijn maandstonden en in juli kwamen ze door na 28 dagen. Gisteren nogmaals een test gedaan, weer negatief?

 • Abdifatah 10.01.2019 12:46

  Dus het kan wel, al is dit misschien wel een uitzondering.

 • Janis 20.01.2019 00:33

  De dag daarvoor hebben we geklust ;.