Nationaal park de alde feanen wandelen

  • Abonneren
  • Aandeel

Goed om te weten en om rekening mee te houden als je een hengeltje komt werpen in De Alde Feanen! Trek wel warme kleren aan, want het kan koud worden. Tijdens heldere nachten is de sterrenhemel goed te zien en laten we ons pad verlichten door de maan.

Information about Page Insights Data. Fonger de Vlas October 29 at 2: En de terugkerende gast is het grootste compliment! Kijk voor meer informatie op: De Otterloop van Earnewâld van aanstaande zondag gaat niet door wegens een gebrek aan verkeersregelaars.

Bewonder de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen en smalle petgaten in het donker!

Nationaal Park De Alde Feanen added 3 new photos. Deze excursie vindt plaats op zaterdag 17 november en er zijn nog een nationaal park de alde feanen wandelen plaatsen beschikbaar. Deze excursie vindt plaats op zaterdag 17 november en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Ben je een enthousiast vogelaar en heb je zin om trekvogels te spotten. Nationaal Park De Alde Feanen added 3 new photos.

Voor iedereen die van de Friese natuur houdt

Lees er hier meer over:. Trek wel warme kleren aan, want het kan koud worden. Tijdens deze bijeenkomst wordt er verteld over de huidige stand van zaken omtrent het Nationaal Park, geeft topkok Reitse Spanninga een lezing over optimaal gastheerschap, zijn er verschillende workshops te volgen en is er een informatiemarkt!

Doe dat dan snel via dealdefeanen gmail. Leuk om te doen met de kinderen! Vijf goede redenen om ook Vriend te worden!

  • Nationaal Park De Alde Feanen is momenteel weer het domein van de snoekvissers.
  • Email or Phone Password Forgot account? Is dat misschien een roerdomp?

Ook is de expositie 'Geraakt' nog de hele week te bekijken in het Bezoekerscentrum in Earnewld. In ging wandeltocht voor het eerst door de Burd en dit was met deelnemers een groot succes? In ging wandeltocht voor het eerst door de Burd en dit was met deelnemers een groot succes. In ging wandeltocht voor het eerst door de Burd en dit was met deelnemers een groot succes. Door de rust en het beperkte zicht staan andere zintuigen op scherp, nationaal park de alde feanen wandelen.

Goed om te weten en om rekening mee te houden als je een hengeltje komt werpen in De Alde Feanen! Fonger de Vlas October 29 at 2: Vanwege een tekort aan verkeersregelaars heeft de organisatie met heel veel tegenzin de 1e Otterloop van Earnewâld moeten afblazen.

Geraakt is dagelijks vanaf

Deze excursie vindt plaats op zaterdag 17 november en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, nationaal park de alde feanen wandelen. Door de rust en het beperkte zicht staan andere zintuigen op scherp. En de terugkerende gast is het grootste compliment. Deze excursie vindt plaats op zaterdag 17 november en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!

De Otterloop van Earnewld van aanstaande zondag gaat niet door wegens een gebrek aan verkeersregelaars.

Routes in de buurt

Heb jij ook een mooie foto van deze fotogenieke plek? Word jij ook Vriend van de Alde Feanen? Door de rust en het beperkte zicht staan andere zintuigen op scherp. Al meer dan 9. Bekijk alle activiteiten en excursies van It Fryske Gea op onze website.

Nationaal Park De Alde Feanen is momenteel weer het domein van de de stam van de holebeer samenvatting. Hilda Tigchelaar uit Leeuwarden, moerasbossen en smalle petgaten in het donker. Nationaal Park De Alde Feanen is momenteel weer het domein van de snoekvissers.

Goed om te weten en om rekening mee te houden als je een hengeltje komt werpen in De Alde Feanen? Geraakt is dagelijks vanaf. Goed om te weten en om rekening mee te houden als je een hengeltje komt werpen in De Alde Feanen. Vanaf een boot wintergasten en trekvogels spotten in de alde feanen - it Fryske Gea? Ben je nationaal park de alde feanen wandelen enthousiast vogelaar en heb je zin om trekvogels te spotten, nationaal park de alde feanen wandelen.

De nachtdieren laten zich horen en de sterrenhemel is in dit donkere natuurgebied op zijn mooist.

Relevante kanalen

Sections of this page. October 29 at 4: Sûnt april is dêr in permaninte tentoanstelling oer de Lancaster dy't yn de omkriten fan it doarp delstoarte yn de Twadde Wrâldoarloch. Tentoanstelling 'Geraakt' yn Earnewâld makket soad los Omrop Fryslân.

De nachtdieren laten zich horen en de sterrenhemel is in dit donkere natuurgebied op zijn mooist. De nachtdieren laten zich horen en de sterrenhemel is in dit donkere natuurgebied op zijn mooist. De verwachting was dat pas in april volgend jaar dit bezoekersaantal gehaald zou kunnen worden.