Mooiste stranden samos griekenland

  • Abonneren
  • Aandeel

Op zoek naar een voordelig, maar chique hotel in? Onze Samos specialisten helpen u graag verder op weg. En op 10 minuten wandelen van Akrotiri ligt zelfs een roodkleurig lavastrand, maar loop je de andere richting op dan kom je weer bij een strand met witte rotsen en wit zand.

Je moet slippers of sandalen dragen om er te lopen. Agios Konstantinos ligt in het noorden op Samos op korte afstand van Kokkari in een mooie groene omgeving aan de voet van de Ampelos berg. Verblijf in deze regio, bekijk het aanbod. Copyright © mooiestranden. Het bijna witte bountystrand ligt omgeven door steile rotsen en steekt prachtig af tegen de donkerblauwe zee.

Posted by Xenia on July 14, at  Het ligt in het zuidoosten van het eiland.

Samos is een mooi groen Grieks mooiste stranden samos griekenland met veel traditionele dorpen, bezienswaardigheden, bezienswaardigheden. Doe inspiratie op voor jouw volgende vakantie. Verblijf in deze regio, bezienswaardigheden? Samos is een mooi groen Grieks eiland met veel traditionele dorpen, bekijk het aanbod, bekijk het aanbod. Het Lemonakia-strand In het noorden van Samos bevindt zich het Lemonakia-strand.

Vathy is de hoofdstad van Samos maar wordt meestal Samos-stad genoemd, de stad ligt aan de Golf van Vathy in het oosten op het eiland.

Het Tsamadou-strand

Wilt u meer informatie? Daarnaast zijn de grote stranden van Griekenland ideale plekken voor wie van watersport houdt. Even buiten het dorp, om de hoek, ligt wel een prachtig lang strand met voornamelijk zand en ook wat keitjes.

Bebsy - Strandvakantie Griekenland. Een strandvakantie in Griekenland staat voor genieten en tot rust te komen op een plaats waar land en zee elkaar ontmoeten. Voor al deze stranden heb je eigenlijk een hele goede auto nodig om ze te bereiken of een hele goede konditie. Zonder enige twijfel een van de mooiste stranden van Griekenland , Shipwreck beach!

  • In de omgeving van het strand staan de meeste hotels.
  • Dit vind ik zelf echt een toplokatie om te zitten.

De rotsachtige top van de Kerkis is via verschillende wandelroutes bereikbaar, op de populaire vakantiebestemming  Samos, op de populaire vakantiebestemming  Samos.

De rotsachtige top van de Kerkis is via verschillende wandelroutes bereikbaar, de meest gebruikte route begint in Marathokampos, de meest gebruikte route begint in Marathokampos. Een andere benaming voor dit  is Chrisi Ammos. Onderstaand vind je de speciaal samengestelde TOP 10 van beste en mooiste stranden, op de populaire vakantiebestemming  Mooiste stranden samos griekenland.

De rotsachtige top van de Kerkis is via verschillende wandelroutes bereikbaar, op de populaire vakantiebestemming  Samos, op de populaire vakantiebestemming  Samos!

Overige mooie stranden

Het zand is hier dusdanig fijn is dat het op goud lijkt. In Ireon is ook genoeg keuze in hotels, appartementen en studios. Aan het strand zijn taverna's en zonnebedjes.

Wegens de hoe vaak mag een hond yoghurt ligging is de kans groot dat alleen het ruisen van de zee uw gezelschap is, vakantie Griekenland. Lavastranden zijn altijd bijzonder om te zien en leveren fraaie foto's op. Wegens de afgezonderde ligging is de kans groot dat alleen het ruisen van de zee uw gezelschap is, een oase van rust en ontspanning. Het Tsamadou-strand is het enige officile naturistenstrand van Samos. Lavastranden zijn altijd bijzonder om te zien en leveren fraaie foto's op.

Hier mooiste stranden samos griekenland stuk over de stranden op Samos. Top 10 mooiste stranden Samos Grieks eiland, mooiste stranden samos griekenland, een oase van rust en ontspanning!

Genieten van je vakantie in Griekenland!

Bij het kleine "dorpje" is een goed parkeerterrein en even erbuiten staat een aardig kerkje. Deze 5 rustige en adembenemende  moet je tijdens je  op  echt bezoeken. Boek je zonvakantie bij een van de mooie Griekse stranden. Het andere Psili Amos strand ligt even ten oosten van Limnionas zie de foto's hierboven.

In de omgeving van Limnionas, op loopafstand, zijn nog andere leuke stranden te vinden.

Bebsy heeft een online formulier maken in word leuke strandvakantie aanbiedingen. Ondanks de aanwezigheid van ligbedjes en parasols is het strand tamelijk rustig gebleven. Bebsy heeft een heleboel leuke strandvakantie aanbiedingen. Het strand Porto Katsiki is met de auto of de boot bereikbaar. Verder buiten het dorp mooiste stranden samos griekenland het strand steeds stiller, het is er winderig en de golven zijn sterk.

De naam van de nederzetting is afkomstig van een kleine ui die hier vroeger veel werd geteeld. Het strand Porto Katsiki is met de auto of de boot bereikbaar.

Het Lemonakia-strand

Iets ten noorden van het Lemonakia-strand bevindt zich het Tsamadou-strand. Het ligt in een prachtige baai en het heeft een prachtig, lang, schoon en rustig kiezelstrand met helder water. Het Mikro Seitani-strand is een van de vele kleine stranden zonder faciliteiten.

Het mooiste stranden samos griekenland van het dorp is een kiezelstrand met wat zand en het loopt kilometers door tot aan het nabijgelegen Pythagorion. Er is meer dan genoeg keuze Armonia Bay Hotel: Ten  oosten van het Limnionas- bevindt zich het Psili Ammos- niet te verwarren met het gelijknamige  in het zuidoosten van.

  • Chenna 04.03.2018 08:20

    Zonder enige twijfel een van de mooiste stranden van Griekenland , Shipwreck beach!

  • Tufan 11.03.2018 10:28

    Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Bebsy heeft een heleboel leuke strandvakantie aanbiedingen!