Met hond naar scheveningen strand

 • Abonneren
 • Aandeel

Honden mogen ze het hele jaar los lopen op het strand van Vlieland. In het voorjaar en de zomer gelden hier regels voor. Uw hond mee naar Scheveningen?

Sinds dit seizoen mogen de honden op het Noorderstrand van Scheveningen loslopen van het einde van het Zwarte pad tot aan de grens met Wassenaar. Wilt u precies weten hoe de regels zijn en waar u lekker kunt wandelen met de hond, neem dan contact op met uw verblijf of de lokale VVV.

Kijk op de site van hotelscheveningen. Tussen 1 september en 1 maart mogen honden wel los lopen op het strand van de Hors. Het hele jaar door wandelen met uw hond in Oostvoorne In deze selectie van accommodaties is uw hond van harte welkom! In de duinen geldt een aanlijnplicht, en op het strand natuurlijk een opruimplicht. Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden alleen toegestaan van 19 tot 9 uur.

Erg mooi gelegen en dicht bij het einde van tram 12, met maar 1 strandtent, met hond naar scheveningen strand. Bekijk het aanbod aan de Nederlandse kust waar uw hond ook welkom is.

Kijk op de site van hotelscheveningen. In Nederland zijn er veel stranden waar u kunt wandelen met de hond. In Nederland zijn er veel stranden waar u kunt wandelen met de hond. Ook Noordwijk heeft een speciaal hondenstrand aan het einde van de Koningin Astridboulevard.

Op het strand  en in het bos op Terschelling mogen honden het hele jaar los lopen. Nederland bestaat uit kilometers strand, getypeerd door het zand, de blauwe lucht en de eindeloze zee.
 • In de zomer, van 15 mei tot 1 oktober: Vooral op zondag tref je honden in alle soorten en maten aan.
 • Mooi strand bij een brede duinenrij, een paar jaar geleden verbreed. Niet toegestaan op het strand van 1 mei tot 1 oktober tussen

Hondenstrand Bloemendaal

Einde parking De Noordzijde van het zwarte pad is een gezellig rumoerig strand. Daarbuiten mag de hond los lopen. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Hondenplanet heeft ook een overzicht naar welke dierentuinen en pretparken u samen met de hond kunt gaan. Van 1 oktober tot 15 mei zijn loslopende honden de hele dag toegestaan. Op de overige stranden van Scheveningen zijn honden van 15 mei tot 1 oktober verboden.

 • In de zomer, van 15 mei tot 1 oktober:
 • Op de overige stranden van Scheveningen zijn honden van 15 mei tot 1 oktober verboden. Tussen 1 september en 1 maart mogen honden wel los lopen op het strand van de Hors.

Vooral op zondag tref je honden in alle soorten en maten aan. Vooral op zondag tref je honden in alle soorten en maten aan, met hond naar scheveningen strand. Honden moeten op de bewaakte strandgedeelten van Texel worden aangelijnd van de laatste week van juni tot de eerste week van september. Tegen de Zandmotor aan gelegen? Castricum Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden alleen toegestaan van 20 tot 9 uur?

De stranden

Tijdens hete zomerdagen kan het ook van pas komen om een koelmat of koelhalsband voor je hond te hebben. Wanneer mag je met je hond op het strand? Hondenstranden Eddy Berthier, Flickr - http:

Bij Wassenaar, kunt u de hele dag met de hond los wandelen, tussen de strandpalen 91 en 92. Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden alleen toegestaan van 20 tot 9 uur. Alleen op Texel geldt een aanlijnplicht bij de bewaakte stranddelen en op het strand van de Hors ten zuiden van het eiland. Wilt u samen met uw hond naar het strand.

Bij Wassenaar, kunt u de hele dag met de hond los wandelen, met hond naar scheveningen strand, tussen de strandpalen 91 en 92. Wilt u samen met uw hond naar het strand!

Gemiddelde beoordeling

In deze selectie van accommodaties is uw hond van harte welkom! Niet te bereiken per auto, wel prima ….

Fijn gelegen t …. Hondenplanet heeft ook een overzicht naar welke dierentuinen en pretparken u samen met de hond kunt gaan. Een aanlijngebod geldt alleen binnen de bebouwde kom aangegeven door de plaatsnaamborden van Schiermonnikoog ; in het Nationaal Park met uitzondering van het Noordzeestrand; op Het Rif.

Honden op het strand zijn tussen afrit 1 en 21 verboden van 1 mei - 1 sept. Honden op het strand zijn tussen afrit 1 en 21 verboden van 1 mei - 1 sept. Dit geld 7 dagen in de week het hele jaar door. In de zomer mag je je hond overdag meenemen naar een beperkt aantal stranden.

Met de hond wandelen in de duinen. Met de hond wandelen in de duinen. Wilt u met de hond op vakantie. Daarbuiten mag de hond met hond naar scheveningen strand lopen.

Bekijk waar onze trouwe viervoeters welkom zijn!

Kijk op de site van hotelscheveningen. Niet toegestaan op Veersemeerstrand en tussen overgangen Zandput met Veerse Gatdam. Bekijk het aanbod aan de Nederlandse kust waar uw hond ook welkom is. Van 15 mei tot 1 oktober zijn loslopende honden toegestaan ten noorden van paal 47 en ten zuiden van paal

Populair kitesurfstrand midden voor de Zandmotor, Speciaal 3km lange hondenstrand. Erkermederstrand, Speciaal 3km lange hondenstrand. Erkermederstrand, en bij de achterkant van het vakantiepark Kijkduinpark.

 • Fennie 08.03.2018 23:04

  Populair kitesurfstrand midden voor de Zandmotor, en bij de achterkant van het vakantiepark Kijkduinpark.

 • Abid 15.03.2018 11:27

  Wanneer mag je met je hond op het strand? In de duinen geldt een aanlijnplicht, en op het strand natuurlijk een opruimplicht.