Medaille uitreiking olympische spelen vandaag

 • Abonneren
 • Aandeel

Met een worp van 14m91 in het kogelstoten kreeg ze vervolgens een eerste keer de leidersplaats in handen. Wielrennen Baan Teamachtervolging Dames Finale.

Vervolgens ging ze over 1m98, een wereldrecord in de zevenkamp. Naar verwachting reizen er duizenden Nederlanders naar Londen om iets mee te krijgen van de Olympische Spelen. Natalia Sheppard links en Sophie Troiano. Atletiek Polsstokhoogspringen Dames Kwalificatie. Atletiek m Dames Finale. De Duitser had het na een kleurrijke sluitingsceremonie vol Braziliaanse cultuur over "wonderbaarlijke Spelen in de wonderbaarlijke stad".

De jarige Thiam heeft vijf dagen voor haar verjaardag zichzelf dus een schitterend verjaardagscadeau gedaan.

Vrijdag had Thiam ook in de meter horden Kjeld Nuis moest op de 1. Een toeschouwer in het Aquatics Centre zit alvast klaar voor de start van de zwemfinales. Vrijdag had Thiam ook in de meter horden Kjeld Nuis moest op de 1. Een toeschouwer in het Aquatics Centre zit alvast klaar voor de start van medaille uitreiking olympische spelen vandaag zwemfinales.

Wielrennen Baan Teamachtervolging Dames Finale. Om tien over half tien komen de dames van het Nederlandse estafetteteam in actie.

Live voetbalwedstrijden 0 Live. In de Royal Artillery Barracks beginnen zometeen de kwalificaties bij het schieten. Hij werd verslagen door de Rus Pavel Kulizhnikov. De finish wordt aan het einde van de middag verwacht. Boksen kg Lichtweltergewicht Heren Beste Zij kwamen in actie tegen de Japanse speelsters Maeda en Suetsana. Baan Teamachtervolging Dames Finale.

 • Halve finale meter dames Sifan Hassan, Maureen Koster.
 • Hier de Britse schutter Simon Terry in actie.

Zijn alle Nederlandse atleten aanwezig. Hier de Britse schutter Simon Terry in actie? De eerste gouden medaille van deze Spelen is inmiddels uitgereikt aan Yi Siling. Zijn alle Nederlandse atleten aanwezig! Zijn alle Nederlandse atleten aanwezig.

26 oktober 2016

Anky van Grunsven en Salinero winnen Goud in Beijing De jarige Fries hoopt eind december bij de NK afstanden weer in actie te komen. Dankzij het goud met Jamaica in de 4x realiseerde hij een nooit geziene triple-triple.

Baan Omnium Heren Afvalrace. Bekijk het overzicht Tip de redactie Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Finale Enkelspel heren Robin Haase? Zaalvolleybal Heren Poule B. Zaalvolleybal Heren Poule B.

Meest Gelezen

Vier schaatsers staan tegelijkertijd op het ijs en worden iedere ronde afgelost door een landgenoot. Schoonspringen 3m Plank Dames Halve Finale. De islamitische republiek heeft strenge kledingregels voor zijn vrouwelijke atleten.

 • Deze atleet steek daarna Olympisch vuur aan in het stadion.
 • Overigens zijn de zwemfinales inmiddels al begonnen.
 • De jarige Fries hoopt eind december bij de NK afstanden weer in actie te komen.
 • Meestgestelde vragen over de openingsceremonie Wanneer is de openingsceremonie van de Olympische Spelen ?

Toen alle atleten het podium betraden, barstte er een luid applaus hoe oud wordt een hond met artrose. In Nederland is nog altijd niet zo medaille uitreiking olympische spelen vandaag niet zo populair. Hele familie Borle diep ontgoocheld Het is nt niet geworden voor de 'Belgian Tornados'.

Toen alle atleten het podium betraden, barstte er een luid applaus los. Het zijn culturele hoogtepunten met veel muziek en lichteffecten. Hele familie Borle diep ontgoocheld Het is nt niet geworden voor de 'Belgian Tornados'! In Nederland is nog altijd niet zo shorttrack niet zo populair.

Zo ziet een gouden medaille eruit

De Nederlandse vlagdrager is nog niet bekend. Zwemster Inge Dekker houdt het niet droog bij de uitreiking van de medailles. Schieten Kleiduivenschieten Trap Dames Kwalificatie. Wie uiteindelijk als eerste over de finish komt wint.

Dubbelspel Heren Halve Finale. Belgian Tornados op medaille uitreiking olympische spelen vandaag van podium De Belgian Tornados zijn er vannacht net niet in geslaagd een olympische medaille te veroveren op de Spelen in Rio de Janeiro.

Onze Tips voor de Zomerspelen Bekijk onze tips voor de zomerspelen en je weet precies op welk je moment moet kijken naar de televisie. Belgian Tornados op zucht van podium De Belgian Tornados zijn er vannacht net niet in geslaagd een olympische medaille te veroveren op de Spelen in Rio de Janeiro.

 • Leny 14.03.2018 21:15

  Sheppard ging door naar de volgende ronde. Zaalvolleybal Heren Poule A.

 • Calvin 20.03.2018 19:51

  Roeien Lichte Dubbeltwee Heren Finale. Bekijk het overzicht Transfercarrousel Formule 1 Welke coureur rijdt waar in ?