Mbo utrecht open dagen

 • Abonneren
 • Aandeel

Ben je erg gemotiveerd om je mbo diploma te halen? Dinsdag 15 januari

Hoe bereid je je goed voor? Op de mbo scholen zijn tijdens de open dagen genoeg mensen aanwezig die jou veel kunnen vertellen over de mbo opleidingen en de instelling. Toen ik een opleiding zocht, kwam ik uit bij de HU. Je ontvangt van ons dan een mailtje zodra je je kunt aanmelden voor de open dag. Vrijdag 7 december Een mbo-opleiding vinden die goed bij je past kan best lastig zijn.

En geniet van de muziek en het lekkere eten!

Hoe oud worden katten huisdier verder over het onderzoek van het Nibud over geld lenen en sparen.

Meld je gratis aan. Daarom helpt MBO Utrecht je bij het maken van een goede studiekeuze! In Nederland zijn er nog best wat mensen werkloos, mbo utrecht open dagen. Lees verder over het onderzoek van het Nibud over geld lenen en sparen.

Tijdens deze actieve TECH middag kom je op een aantrekkelijke en interactieve manier in aanraking met de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft. Bepaal wat jij echt niet wilt missen Bereid vragen voor Maak vast een lijstje met vragen die je wilt stellen aan studenten en docenten Neem iemand mee Kom samen met iemand die jou goed kent en die weet wat bij je past Vergeet je aanmeldbevestiging niet Controleer van tevoren op je aanmeldbevestiging op welke locatie je moet zijn. Hoever je ook bent met het kiezen van een studie, de open dag bij de HU is de ideale start om ons te leren kennen.

Kom naar de open dag op 9 maart

Zaterdag 1 december Wil jij naar het hbo? De proeflessen hebben mij geholpen om de opleidingen meer te ontdekken. Een mbo-opleiding vinden die goed bij je past kan best lastig zijn. Weet je nog niet wat bij jou past? Wat kun je met een talen cursus?

 • Dan moet je een mbo opleiding niveau 4 volgen.
 • Natuurlijk is het afhankelijk van welke opleiding je doet. Dat geldt zeker voor onze opleidingen Automotive en Nautisch Business Management.

Dinsdag 8 januari Met de trein komen mbo utrecht open dagen dus goed te doen. Dinsdag 8 januari Met de trein komen is dus goed te doen. Meld je vandaag nog aan. Het officile programma start om 9. Heb je na de open dag nog energie.

Meld je vandaag nog aan.

Vrijdag 7 december Neem een kijkje in onze labruimtes, collegezalen en studiepleinen. Lab experience days Wat wil jij doen na de middelbare school?

Deze beroepentest is helemaal gratis. Dinsdag 15 januari. Dinsdag 15 januari. Wat ik leuk vond, mbo utrecht open dagen, maar ook van studenten, maar ook van studenten. Wat ik leuk vond, was dat ik niet alleen informatie kreeg van vakdocenten, was dat ik niet alleen informatie kreeg van vakdocenten.

Kiezen van een studie

Aanmelden voor deze Open Dag kan hier. Neem een bijbaan naast je mbo opleiding! De docenten en de studenten zijn heel betrokken en behulpzaam. Home Opleidingen Opleidingen voltijd Opleidingen deeltijd Vakgebieden.

 • Maak een alert aan voor de open dag op 9 maart.
 • Veel vmbo-scholen in Utrecht geven je vrij voor deze middag.
 • Dat geldt zeker voor onze opleidingen Automotive en Nautisch Business Management.
 • Vraag naar de mogelijkheden aan de school waar jij de opleiding wilt gaan volgen.

Neem een kijkje in een studentenkamer, ontdek de sportmogelijkheden, het honours programma en maak kennis met diverse studentenverenigingen. Onze deskundige studieadviseurs helpen je graag. Orintatiemiddagen Wil jij een middag wat meer zien van n bepaalde opleiding.

Neem een kijkje in een studentenkamer, het honours programma en maak kennis met diverse studentenverenigingen, het honours programma en mbo utrecht open dagen kennis met diverse studentenverenigingen. Orintatiemiddagen Wil jij een middag wat meer zien van n bepaalde opleiding. Terug naar de homepage. Studenten vertellen toch wat meer. Kom naar onze wekelijkse inloopavond vanaf Weet je nog niet wat bij jou past.

Open Dagen

Schrijf je dan in voor een oriƫntatiemiddag. Je bent welkom om eens een kijkje te nemen in ons gebouw, een praatje te maken met onze studenten, docenten en de collegedirecteur. Je volgt proeflessen, ontmoet studenten en docenten.

Je kunt dan doorstromen naar het hbo. Home Opleidingen Opleidingen voltijd Opleidingen deeltijd Vakgebieden. Steeds meer mensen willen een taal cursus volgen.

Steeds meer mensen willen een taal cursus volgen.

 • Quintijn 05.04.2018 18:24

  Ga jij in september beginnen met een mbo opleiding?

 • Tjitze 12.04.2018 22:32

  Je ontvangt van ons dan een mailtje zodra je je kunt aanmelden voor de open dag. Wij helpen je graag bij je studiekeuze.

 • Mieke 14.04.2018 19:47

  Toen ik een opleiding zocht, kwam ik uit bij de HU. Deze beroepentest is helemaal gratis!