Lijm verwijderen van trap

 • Abonneren
 • Aandeel

Caroline , Naar supermarkt, Oke cola regular van €0,50 1.

Ik heb pas een trap ontdaan van lijm. Open trap bekleden Dichte trap bekleden Steektrap bekleden. Welke methode je het beste kunt gebruiken hangt af van het soort lijm waarmee de vloerbedekking is aangebracht:. Hallo ekiem, al gekeken bij oma weet raad? Zijn de lijmresten op je trap hardnekkig en ook met cola niet te verwijderen? Kost voor een traop ± 6 flessen.

Ook zijn ze in de meeste gevallen ongevoelig voor zogenaamde tapijtlijmverwijderaars! Op de hoge stand kwam ik er trouwens prima doorheen, maar dan wel meteen ook door de traptrede. Ook zijn ze in de lijm verwijderen van trap gevallen ongevoelig voor zogenaamde tapijtlijmverwijderaars. Ook zijn ze in de meeste gevallen ongevoelig voor zogenaamde tapijtlijmverwijderaars. Ik heb pas een trap vorstenbosch en van tol van lijm.

Ik heb pas een trap ontdaan van lijm!

Gerrit B op 29 April ,
 • Let op als u aceton gaat gebruiken. Maar wat ik geregeld hoor van collega's en vrienden en zelf ervaar is echt een overlast in deze grote stad:
 • Met een chemisch middel en een plamuurmes kon ik tegeltje voor tegeltje schoonkrabben.

Voor beide producten geldt: Ook zijn ze in de meeste gevallen ongevoelig voor zogenaamde tapijtlijmverwijderaars. Let op als u aceton gaat gebruiken. Alvast bedankt, er zat een tip tussen met aceton. Gerelateerde artikelen Zelf je trap renoveren? Is het "groene" lijm dan is dat op basis van Bison kit met een oplosmiddel en dat kan je het beste verwarmen evt met een verfbrander maar zorg er voor dat je een bak water bij de hand houd mocht het overhoop gaan branden.

Om lijmresten van vloerbedekking te verwijderen is dus aardig wat geduld nodig.

 • Weet je niet zeker of de lijm op waterbasis is of niet? Je wilt natuurlijk goed geïnformeerd een keuze maken en een bedrijf vinden dat de traprenovatie zo goedkoop mogelijk uitvoert.
 • Dan is de lijm niet op waterbasis.

Kies de beste deal Bespaar geld. Kies de beste deal Bespaar geld. Alvast bedankt, lijm verwijderen van trap, net als de montage van het nieuwe materiaal?

Alvast bedankt, net als de montage van het nieuwe materiaal. Met name op de trap weer oppassen met knoeien. Je moet de tapijtlijm goed nat maken met cola.

Klusadvies: Vloerbedekkingslijm verwijderen

Is de vloerbedekking op de trap vastgemaakt met lijm op waterbasis? Bassie op 29 April , Als de basis geen water is zou terpentine mogelijk kunnen helpen of als genoemd aceton. Voor bedrijven Hoe werkt het Bedrijf aanmelden Contact Inloggen.

Daarna kun je met behulp van een plamuurmes de lijmresten van de trap verwijderen. Dus toen was het tijd om outside the box te denken, cola!. Morgen maar een echte vloerlijmverwijderaar halen, lijm verwijderen van trap.

Morgen maar een echte vloerlijmverwijderaar halen. Morgen maar een echte vloerlijmverwijderaar halen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ik hoorde laatst dat cola het beste was om te gebruiken, dus als aceton te hard gaat kleven of zo kun je dit nog proberen. Dat zou mischien kunnen werken. Pagina 1 van 1. Wel heb je veel geduld nodig. Vooral lijmresten op een trap kunnen je behoorlijk frustreren.

Daarna moet je het stuk afdekken met een stuk plastic zodat het water niet gelijk weer verdampt. Goed imprenerenjuist speciaal voor het verlijmen van lijm verwijderen van trap op trappen? Dik insmeren, even wachten en alles laat los. Daarna moet je het stuk afdekken met een stuk plastic zodat het water niet gelijk weer verdampt. Je kunt dan op dezelfde manier te werk gaan. Goed imprenerenlijm verwijderen van trap, juist speciaal voor het verlijmen van tapijt op trappen.

Dat zou mischien kunnen werken. Dat zou mischien kunnen werken.

Lijmkit verwijderen

Wat minder prettig is de lijm rijkelijk insmeren met thinner, afdekken met materiaal wat tegen thinner kan, een half uurtje in laten werken en dan met een verfschraper weghalen. Ik heb het niet snel koud, dus is de gemiddelde temperatuur in de woning laag, en staan de meeste radiatoren uit.

Tapijtlijm op waterbasis of oplosmiddelbasis Als je weet dat de lijm niet een kitlijm is kun je eenvoudig te werk gaan.

Log in om deze vraag te beantwoorden. Log in om deze vraag te beantwoorden. Als je op deze manier de lijmresten moet verwijderen pas dan wel op dat je geen schade aanricht op de ondergrond.

 • Ward 12.04.2018 07:59

  Kan ze de helft van de dagwaarde opeisen? Door de vloerbedekking van de trap te trekken of de tegels te vervangen kan je het hele huis een nieuwe uitstraling geven.

 • Hendrikje 13.04.2018 14:33

  Van HG heb je vloerlijmverwijderaar. Om lijmresten van vloerbedekking te verwijderen is dus aardig wat geduld nodig.

 • Brandon 23.04.2018 14:56

  Ga je jouw trap renoveren en ben je benieuwd naar de kosten?