Kleine bultjes in het gezicht

 • Abonneren
 • Aandeel

Toegevoegd na 23 uur: Misschien een masker of reiniging voor je gezicht gebruikt waar je niet tegen kan? Ik had al jaren dezelfde pil maar van het een op het andere moment kreeg ik last.

Dit is een sterk jeukende chronische huidaandoening waarbij grotere soms tot cm in doorsnede jeukende bultjes ontstaan op voornamelijk de strekzijden van de ledematen. Vraag het ons op Facebook! Vraag het ons op Facebook! Staat uw vraag er niet tussen? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Nouja, ik hoop maar dat het gauw over is.

Ik twijfel vaak over de stoffen van bepaalde kleding, tussen de vingers en in de oksels, tussen de vingers en in de oksels, tussen de vingers en in de oksels.

Op dat moment moet je weer smeren of slikken. Ik twijfel vaak over de stoffen van bepaalde kleding, kleine bultjes in het gezicht, bij wie het voorkomt en wat je eraan kunt doen, tussen de vingers en in de oksels, zoals viscose. Op dat moment moet je weer smeren of slikken. Door de ophopingen van dode huidcellen, worden de haarzakjes afgesloten.

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Kan iemand mij helpen? Ongeveer een kwart van de mensen krijgt vroeg of laat in zijn leven met deze jeukende huiduitslag te maken.
 • Het syndroom van Gianotti Crosti is een kinderziekte van de huid waarbij typische rode en huidkleurige kleine bultjes ontstaan aan de armen en benen en soms in het gezicht. In veel gevallen kan de diagnose op het blote oog worden gesteld.
 • Deze vormen zich op het tandvlees en het gehemelte dak van de mond b….

Kleine, witte bultjes op gezicht

Soms is ook een bloed- of urine onderzoek nodig. Keratis pilaris ontstaat in de meeste gevallen bij jongeren onder de 20 jaar. Dat je al 8 jaar hetzelfde middeltje gebruikt zegt niets hoor. Maar soms zien we ook vochtblaasjes en rode plakkaten bij een zonneallergie Klik hier en lees meer over zonneallergie. Heel vaak bij gym vragen ze telkens of ik het koud heb. Klik hier en lees meer over gordelroos. Net als het dragen van los zittende kleding.

 • Ik weet dat sommige mensen ook uitslag van het zwembad krijgen, wellicht is dat een mogelijkheid? Je kunt je gezicht af en toe peelen liefst geen scrub of je kunt een comedonedrukker kopen en hiermee de gerstekorrels weghalen.
 • Maar ook vlooienbeten en ander insectenbeten kunnen sterk jeukende rode bultjes geven in de huid.

Bij jeuk kan een lauwwarme douche verkoeling bieden. Op de geslachtsdelen en billen zien we grotere rode tot  roodpaarse bulten ontstaan Klik hier en lees meer over schurft Syndroom van Gianotti Crosti Het syndroom van Gianotti Crosti is een kinderziekte van de huid waarbij typische rode en huidkleurige kleine bultjes ontstaan aan de armen en benen en soms in het gezicht.

In ieder geval succes met het zoeken naar een oplossing. U kunt vragen stellen aan de redactie via facebook Like onze facebook pagina en stel uw vraag. In ieder geval succes met het zoeken naar een oplossing. U kunt vragen stellen aan de redactie via facebook Like onze facebook pagina en stel uw vraag. Keratis pilaris ontstaat in kleine bultjes in het gezicht meeste gevallen bij jongeren onder de 20 jaar, kleine bultjes in het gezicht.

Bultjes in het gezicht door acne

Klik hier en lees meer over warmtebultjes. Als je reageert op een bepaald medicijn is het belangrijk om de naam van het middel te noteren. Klik hier en lees meer over insectenbeten.

Alleen in uitzonderlijke gevallen kan er individueel contact gezocht worden via het opgegeven e-mailadres. De bultjes gaan vanzelf over, kleine bultjes in het gezicht.

De bultjes gaan vanzelf over? Klik hier en lees meer over folliculitis Waterpokken Waterpokken is een besmettelijke kinderziekte die vooral bij kinderen optreedt tussen de 1 en 8 jaar! Het lijkt er wel op, wellicht is dat een mogelijkheid.

Bij wie komt keratosis pilaris het meest voor?

Jeukende bultjes en rode vlekken bij een contactallergie voor parfum. Bultjes, zoals gezien wordt bij lichen planus. U kunt de aandoening verergeren wanneer u een middel gaat smeren of slikken waar u mogelijk allergisch voor bent. Hoe veilig is laserontharing eigenlijk?

Heb wel een tijdje slecht in mijn vel gezeten maar dat is al een tijd over.

Mijn moedervlek verandert van vorm, vooral met weersveranderingen. Noord-Nederland Ik heb dat ook vaak, vooral met weersveranderingen. Heb wel een tijdje slecht in mijn vel gezeten maar dat is al een tijd over?

Heb je zelf keratosis pilaris en heb je meer vader mag kind niet erkennen van moeder die hierboven niet genoemd zijn, kleine bultjes in het gezicht.

De volgende prikkels kunnen tot een reactie leiden:. Jeuk aan de hoofdhuid. Ik neem aan dat de arts die je behandeld heeft voor rosacea je dat ook wel heeft verteld.

Ik neem aan dat de arts die je behandeld heeft voor rosacea je dat ook wel heeft verteld.

Oorzaken van (jeukende) bultjes in gezicht

Wilt u meer informatie over de desbetreffende aandoening klik dan op de bijbehorende link. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende oorzaken van jeukende bultjes in de huid met vermelding van de plaatsen waar ze op het lichaam het meest voorkomen. Jeukende bultjes kunnen we indelen naar de vorm en de kleur. Wanneer je nadenkt over het ondergaan van een ingreep of het gebruik van bepaalde producten, adviseren wij je eerst goed te laten voorlichten door een specialist.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Wilt u meer informatie over de desbetreffende aandoening klik dan op de bijbehorende link. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

 • Chaimaa 09.03.2018 19:40

  Vraag het de huidarts De meest gestelde vragen over Eczeem op een rijtje.

 • Geena 18.03.2018 10:27

  Help, ik krijg rode vlekken in mijn gezicht!

 • Menekşe 22.03.2018 14:48

  Klik hier en lees meer over folliculitis. Mijn moeder dacht dat het van de stress kwam, maar daar heb ik geen last van.